Animācijas filma "Rio" ir numur viens Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Animācijas filmu "Rio" pirmajā nedēļas nogalē noskatījušies nepilni 17 tūkstoši skatītāju – tas ir līdz šim labākais rādītājs 2011.gadā, kā arī nopietns pieteikums uz augstu vietu gada apmeklētāko filmu topā, ļoti iespējams, visvairāk skatīto filmu trijniekā, ziņo "kinokino.lv".

Studijas "20th Century Fox" paspārnē tapusī filma, kuru veidojuši "Ledus laikmeta" radītāji, tiek demonstrēta gan ierastajā, gan 3D formātā un, protams, dublēta latviski, kā arī krieviski. Filmu pirmajās trīs dienās (kopā ar Bērnu rīta seansiem pirms nedēļas) noskatījušies 16955 skatītāji, pārsniedzot mūsu prognozes divkārt. Tikai divām filmām šogad līdz šim ir izdevies startēt ar vairāk nekā 10 tūkstošiem skatītāju ("Little Fockers" ("Iepazīsties, mazie Fakeri") un "Sapinušies" ("Tangled"), taču filmas "Rio" rezultāts ir krietni iespaidīgāks. "Rio" tiek demonstrēta uz 14 ekrāniem visā Latvijā.

Uz otro vietu noslīdējusi pagājušās nedēļas līdere – komēdija "Dienesta romāns. Mūsdienas" (Служебный роман. Наше время). Filmu otrajā nedēļas nogalē noskatījušies 2156 skatītāji, savukārt kopējais pārdoto biļešu skaits ir 7737.

Trešajā pozīcijā atrodas otrs spēcīgākais nedēļas jaunums – fantastikas trilleris "Pirmkods". Šī filma pirmajās trīs dienās uzrunājusi 1996 skatītājus. Filmu demonstrē uz diviem ekrāniem.

Trešais nedēļas nogales jaunums "Devītā leģiona ērglis" ("The Eagle") ar 704 pārdotām biļetēm atrodas topa astotajā vietā.

Stabilu sniegumu uzrāda filmas "Pols", "Rituāls" un "Džeina Eira" (visām līdz 30% popularitātes kritums), bet Adama Sandlera (Adam Sandler) un Dženiferas Anistones (Jennifer Aniston) jaunā komēdija "Izliecies par manu sievu" ("Just Go With It") saglabājusi gandrīz tādu pašu skatītāju skaitu kā pirms nedēļas (kopējais skatītāju skaits pārsniedz 22 tūkstošus).

Pateicoties filmas "Rio" grandiozajiem sasniegumiem, kopējais kino apmeklētāju skaits Latvijā no 8. līdz 10. aprīlim ir par 11 tūkstošiem lielāks nekā aprīļa pirmajā nedēļas nogalē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu