Toms Grēviņš vasaras nogalē kļūs par dēliņa tēti (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Viens no populārākajiem un pieprasītākajiem Latvijas dīdžejiem Toms Grēviņš (31) savā darbavietā «Radio 101» rīta ēterā nācis klajā ar paziņojumu, ka jau šīs vasaras nogalē viņš kļūs par dēliņa tēti. Toma mīļotā sieviete, kulinārijas žurnāliste Laura Skudrīte ir bērniņa gaidībās.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» topošais tētis Toms Grēviņš teic, ka viņš jau kopš aizvadītā gada Ziemassvētkiem dzīvo ar šo priecīgo sajūtu, ka drīzumā kļūs par tēti. Radio dīdžejs arī teic, ka tāda bijusi viņa un mīļotās sievietes stratēģija, paziņot par priecīgo notikumu radio ēterā un sociālajos tīklos. Pēc šā paziņojuma Toms jau saņēmis neskaitāmi daudz laba vēlējumu un apsveikumu.

Viens no Latvijas populārākajiem dīdžejiem Toms Grēviņš ar savu mīļoto sievieti Lauru Skudrīti. Abi jau šīs vasaras nogalē kļūs par sava pirmdzimtā vecākiem
Viens no Latvijas populārākajiem dīdžejiem Toms Grēviņš ar savu mīļoto sievieti Lauru Skudrīti. Abi jau šīs vasaras nogalē kļūs par sava pirmdzimtā vecākiem Foto: Santa Sergejeva

Topošā māmiņa Laura bērniņa gaidību laikā jūtas labi, tādēļ atvaļinājumā dosies tikai pēc Jāņiem. Jau tuvākajā nākotnē Toms ar Lauru dosies ārzemju braucienā un lidos uz Islandi. «Tad uz kādu laiku ceļošanai būs jāliek punkts. Un, kad jau mazais nāks pasaulē, tad varēsim aizceļot trijatā uz kādu siltāku zemi,» piebilst Toms.

Toma un Lauras nākotnes plānos ietilpst arī bēbīšu skolas apmeklējumi. Taču viens ir skaidrs, ka Toms arī būs līdzās Laurai brīdī, kad abu mazulis nāks pasaulē. Arī ultrasonogrāfijas rezultāti vēsta, ka topošie vecāki kļūs par dēliņa tēti. Toms un Laura jau laikus izlēmuši arī kādu vārdu dos mazulim.

Abi kopā kā pāris ir kopš 2010. gada vasaras.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu