«Jaunajā vilnī 2013» Latviju pārstāvēs Pēteris Upelnieks (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Maskavas koncertzālē «Borodino Hall» divas dienas norisinājās spraigi mēģinājumi un cīņa par to, kurš Latvijas mūziķis - Samanta Tīna vai Pēteris Upelnieks - piedalīsies šovasar Jūrmalā notiekošajā muzikālajā festivālā «Jaunais vilnis 2013». Konkursa režisors Aleksandrs Revzins vēlā vakara stundā beidzot paziņoja rezultātus. Šoreiz uzvaras laurus plūca Pēteris Upelnieks, kurš Latviju šajā vasarā pārstāvēs «Jaunajā vilnī».

Vēlā 24. aprīļa vakarā Maskavā tapa zināms, kurš no «Jaunā viļņa 2013» žūrijas izvēlētajiem mūziķiem Latviju šajā vasarā pārstāvēs konkursā.

Latvijas dalībnieku noteica «Jaunā viļņa» žūrija. Pilnā loze šoreiz bija Pēterim Upelniekam, kurš šovasar Latviju pārstāvēs «Jaunajā vilnī».

Pēteris savulaik kļuva pazīstams kā grupas «PeR» mūziķis. Šīs grupas sastāvā viņš jau 2010. gadā piedalījās «Jaunajā vilnī». Pēc tam Pēteris aizgāja no grupas «PeR» sastāva un sāka veidot savu karjeru kā solo dziedātājs.

Dziedātājs Pēteris Upelnieks "Jaunā Viļņa 2013" atlasē Rīgā klubā "El Divino"
Dziedātājs Pēteris Upelnieks "Jaunā Viļņa 2013" atlasē Rīgā klubā "El Divino" Foto: Sejas.lv

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu