Saslimis dziedātājs Žoržs Siksna (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Dziedātājam Žoržam Siksnam pavasaris iesācies ar saaukstēšanos. Populārais estrādes dziedātājs dabūjis klepu un temperatūru.

«Kādu laiku visiem jāturas pa gabalu no manis, esmu saaukstējies un nevēlos kādu aplipināt, esmu saķēris klepu un temperatūru,» smejas populārais estrādes dziedātājs.

Dziedātājs 23. aprīlī prezentējis albumu «Mēs tikāmies» ar 50. – 60. gadu Raimonda Paula dziesmām.

«Studijā nebiju darbojies divus gadus, grūti bija ierakstīt albumu, jo, ja kaut ko neesi kādu laiku darījis, ir jāpieliek liela jauda, lai kas izdotos,» skaidro Siksna.

Mūziķis saka lielu paldies grupas «Limonāde» meitenēm, kuras viņam palīdzēja darboties studijā un iegūt maksimāli labāko rezultātu.

Mākslinieks maizi visu dzīvi ir pelnījis ar Raimonda Paula dziesmām un ilgu laiku nav piedāvājis nevienu jaunu skaņdarbu.

«Esmu nolēmis to mainīt, rakstīšu jaunas dziesmas, tikai jāatrod piemērots komponists. Nav pieklājīgi lūgt visu laiku Raimondu Paulu rakstīt tik daudz dziesmu. Viņam jāpalīdz jaunajiem māksliniekiem,» nākotnes plānos dalās Siksna.



Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu