Samanta Tīna Maskavā cīnās par dalību «Jaunajā vilnī». Viņai ir labas izredzes (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv arhīvs

Dziedātāja Samanta Tīna ar savu menedžeri Juri Milleru šobrīd atrodas Maskavā. 23. aprīlī visas dienas garumā Samanta koncertzālē «Borodino Hall» piedalījās ļoti ilgā un smagā mēģinājumā, uz kuru bija ieradušies «Jaunā viļņa 2013» konkursanti. Prognozes no Maskavas ir Samantai labvēlīgas, bet oficiālos rezultātus «Jaunā viļņa» organizatori paziņos 25. aprīlī.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Samantas Tīnas menedžeris Juris Millers no Maskavas ziņo, ka mēģinājums, kurā piedalījusies Samanta, bijis ļoti smags. «Vakar mēģinājumā gandrīz visiem konkursantiem vai nu pilnībā, vai daļēji nomainīja repertuāru, liekot līdz šodienai sagatavot jaunas dziesmas. Šodien sāksies reāla cīņa, jo vakar tas bija tikai mēģinājums. Samantai bija ļoti pozitīvs rezultāts, jo divas viņas dziesmas konkursa radošā komanda apstiprināja. Savukārt vēl vienas dziesmas versiju piedāvāsim šodien. Iepriekšējā vakarā pie tā strādājām,» jaunumus no Maskavas pavēsta Juris.

Tā kā mēģinājumā Samanta pavadīja septiņas stundas, nekur, izņemot metro, iespaidīgo koncertzāli «Borodino Hall» un lidostu, dziedātāja nav bijusi. Šodien pēc mēģinājuma Samanta plāno apmeklēt Sarkano laukumu un apskatīt Kremli.

Lai gan Samantas izredzes pārstāvēt Latviju «Jaunajā vilnī 2013» ir pozitīvas, viņas menedžeris Juris Millers ir piesardzīgs un atklāj, ka oficiālo atbildi «Jaunā viļņa» organizatori sniegs 25. aprīlī.

Dzīvesstila portāls «Sejas» novēl Samantai izturību un veiksmi spraigajā cīņā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu