Modernais balets "DIPTIHS: Gaisma un pelni / Klaunu dienasgrāmatas"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Indras Reinholdes kamerbalets 9.aprīlī plkst. 19.30 VEF Kultūras pilī piedāvā izrādi "DIPTIHS: Gaisma un pelni / Klaunu dienasgrāmatas". Tā ir modernā baleta izrāde divos cēlienos ar A.Šnitkes un J.S.Baha mūziku.

Cilvēka cerības un ideāli uzplaukst viņa iekšējā telpā – no citiem norobežotā, vienreizējā un neatkārtojamā pasaulē. Un tad kā ēna, kas pāršķeļ gaismu, šajā aplī ielaužas dzīve...

Dvēseles un ārpasaules nemitīgo sadursmju motīvi izrādē tiek variēti, izmantojot dažādas vēstījuma formas – no dramatiski piesātinātiem plastiskiem monologiem un dialogiem līdz groteskai kolāžai.

Izpilda: Lāsma Andžāne, Baiba Beitika, Gabija Bīriņa, Antons Freimanis, Ieva Kemlere, Natalja Korotja, Anasatasija Novikova, Reinis Rešetins un Māris Spriņģis.

Indra Reinholde strādā modernā baleta žanrā. Piedalījusies vairākos Pēterburgas baleta festivālos, starptautiskā baleta konkursa Maija laureāte. Autore baleta izrādēm: Atspulgi (Marijas teātrī Sanktpēterburgā), Melnais mūks (teātrī Krievu balets Maskavā), Riekstkodis (Jekaterinburgas Dejas teātrī), Kopēlija, Veltas pūles mīlā (Siktivkarā), Tabula rasa un Bolero (Indras Reinholdes Kamerbaletā, Rīgā) u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu