Slavenu mūziķu koris pievērsies labdarības kustībai (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22.aprīlī «Labo ierakstu studijā» tika iedziedāta leģendārā mūziķa Mārtiņa Freimaņa dziesmas «Suns» jaunā versija, kas tapusi kā Mārtiņa Freimaņa fonda īpašais dāvinājums labdarības kustībai «Atbildības diena». Labdarības kustībā iesaistījušies Latvijā slaveni un mīlēti mūziķi.

22. aprīļa agrā rīta stundā ierakstu studijā bija īsta burzma, jo bija ieradušies gan grupas «Putnu balle» dziedātāji, gan arī tādi sabiedrībā mīlēti dziedātāji kā Olga Rajecka, Emīls Belceris, Antra Stafecka, Lauris Reiniks, Valters Frīdenbergs, kā arī Kaža, kurš šeit bija galvenajā lomā, jo ir veicis slaveno mūziķu kora izpildītās dziesmas «Suns» aranžiju.

Mūziķu kora ierakstītās dziesmas pirmatskaņojums būs dzirdams ne tikai tirdzniecības centra «Spice» apmeklētājiem 27.aprīļa vakarā, bet arī TV5 skatītājiem tiešraidē no pulksten 18:30, bet Kanāla 2 skatītājiem tiešraidē no 21:00.

Kā jau ziņots, 27.aprīlī tirdzniecības centrā «Spice» notiks kustības «Atbildības diena» noslēguma pasākums, kurā piedalīsies gan dzīvnieku draugi mūziķi Samanta Tīna, Kaža, TV šova «Okartes skatuve» dalībnieki, aktieris Rihards Lepers, kā arī kustības «Atbildības diena» himnas dziedātāji, gan atraktīvi četrkājainie draugi ar saviem saimniekiem, kuri skatītājus izklaidēs ar rotaļīgiem priekšnesumiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu