Andris Ērglis jaunā ampluā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Dziedātājs Andris Ērglis bauda pavasara sauli un gatavojas jaunam rokmūzikas projektam. Dziedātājs ir nolēmis pamainīt savu ampluā uz ko jaunu.

Andris Ērglis vienmēr piekrīt un iesaistās dažādos interesantos projektos, kas mūziķim liek uz sevi paskatīties no cita skatpunkta, kas liek mainīties, būt savādākam, tādējādi vienmēr atrodoties radošā procesā.

Andris Ērglis TV3 šova "Koru kari 3" pusfinālā
Andris Ērglis TV3 šova "Koru kari 3" pusfinālā Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

«Uzskatu, ka īsts roks ir dzirdams Somijā. Toties latviešu variantu par rokmūziku spēj dziedāt jebkurš,» skaidro Ērglis.

Dziedātājs rokoperā nebūs visroķīgākais tēls, šo godu Andris atstāj Ivo Fominam un Aivaram Brīzem, bet pats iejutīsies latviešu bāleliņa ādā.

«Būšu tāds maigāks tēls, tomēr ar roka elementiem,» smejas Ērglis.

Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Ērglis vēl bez mēģinājumiem rokoperai pavada laiku ārā saulītē, lai smeltos enerģiju un D vitamīnu rudenim un ziemai, laicīgi jāatjauno rezerves.

«Es nekur neesmu pazudis, vienkārši neveltu tik daudz laika publiskajai telpai, neeju uz pasākumiem, kuros ir prese, nesniedzu intervijas, muzicēju, priecājos par dzīvi, bet vairāk tā nostāk no publiskās telpas. Esmu sācis pievērst lielāku uzmanību lielprojektiem, nevis vienkārši dziesmiņu ierakstīšanai,» tā Ērglis.

Uz TV3 šova "Koru kari" tiešraidi Andris paņēmis līdzi savu četrus gadus veco dēlēnu Valteru
Uz TV3 šova "Koru kari" tiešraidi Andris paņēmis līdzi savu četrus gadus veco dēlēnu Valteru Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Andri Ērgli izpildām rokmūziku būs iespēja redzēt jau 4.maijā Grobiņā, kur jau ceturto gadu pēc kārtas tiek svinēti starptautiskie Vikingu svētki.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu