Džoana Kolinsa mētājās ar kokaīnu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas leģenda, aktrise un rakstniece Džoanna Kolinsa atzinusi: lai gan visu dzīvi pavadījusi vētrainās Holivudas ballītēs, nekad nav lietojusi narkotikas. Turklāt aktrise ir pret narkotisko vielu lietošanu.

Aktrise stāsta, ka laika posmā, kamēr izklaidējusies kopā ar aktieru muzikālo grupu «Rat Pack», iespēja lietot kokaīnu bijusi katrā ballītē. Džoanna nekad to nav mēģinājusi, bet atceras reizes, kad izrāvusi maisiņu no Semija Deivisa Juniora rokām un visu tā saturu uzgāzusi viņam virsū.

Foto: Reuters/Scanpix

Aktieris mēģinājis pierunāt Džoannu izmēģināt kokaīnu, virzījis uz viņas pusi karoti ar narkotisko vielu, un aktrise uzgāzusi visu saturu uz Semija tumšās žaketes tieši pirms iziešanas uz skatuves TV šova ietvaros.

Aktrise nenoliedz, ka lieto alkoholu un ir kaislīga smēķētāja, un uzsver, ka, lietojot narkotikas, tu pazaudē to īpašo mirkli, ko saņem, kad lūpas pieskaras cigaretei vai kad iemalko pirmo šampanieša malku.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu