Ance Krauze gaida trešo bērniņu. Tagad viņa ir pilna laika mamma (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Dziedātāja Ance Krauze pēdējā laikā ļoti reti parādās uz skatuves muzicējam, jo šobrīd viņas prioritāte ir ģimene un bērnu audzināšana. Taču uz Maestro Raimonda Paula un dzejnieka Guntara Rača «100 dziesmu nošu grāmatas» atklāšanas svētkiem Ance nevarēja neierasties, jo ar abu radošo personību radītajām dziesmām viņa savulaik sākusi dziedātājas karjeru.

Ance Krauze šobrīd ir trešā bērniņa gaidībās, un jau šovasar viņa kļūs par daudzbērnu māmiņu. Pērnā gada vasarā dziedātāja apprecējās ar savu ilggadējo dzīvesdraugu un meitiņu Elzas (7) un Kates (4) tēti, «Alpha Shipping Company» līdzīpašnieku Valdi Siliņu.

Foto: Edgars Kalmēns

Šobrīd dziedātāja ir trešā bērniņa gaidībās, tādēļ saviesīgajā dzīvē neiesaistās. Taču Maestro Raimonda Paula un dzejnieka Guntara Rača «100 dziesmu nošu grāmatas» atklāšanas svētkus restorānā «Bibliotēka N°1» Ance nevarēja laist garām, jo Maestro Raimonds Pauls viņas skatuves gaitu sākumā spēlē ļoti lielu lomu. «Ja nebūtu Raimonda Paula, diez vai es kaut kas būtu. Pateicoties viņam, jūs mani zināt tādu, kāda es esmu,» nosaka dziedātāja.

Zīmīgi, ka jau iepriekšējos gados, kad Maestro Raimonds Pauls rīkoja dziedāšanas svētkus, dziedātāja Ance Krauze bija māmiņas cerībās, un arī tagad, kad grāmatas izdošanas svētkos norisinājās neliels koncerts, Ance uzstājās ar lielu punci, jo ir trešā bērniņa gaidībās. Maestro paslavēja dziedātāju, norādot, ka Ance rūpējas par Latvijas demogrāfisko situāciju.

Foto: Edgars Kalmēns

Ance sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» teic, ka šobrīd viņas prioritāte ir ģimene un viņa ir pilna laika mamma. «Nevar jau tā teikt, ka kādu brīdi esmu aktīva un tad atkal ne. Man nav tādas vēlmes rīkot solokoncertus, jo es vairāk realizējos ar saviem bērniem. Kamēr bērni ir vēl mazi, mans aicinājums ir būt mammai, un es par šo laiku ļoti priecājos. Kādreiz domāju, ka man viss jāizdara un visur jāpaspēj, bet nu vairs tā nav. Var jau ņemt piecas aukles, kas pieskata mazos, bet kāds būs galarezultāts? Nav jau tā, ka esmu pilnībā prom no skatuves. Vēl nesen spēlēju Jāņa Lūsēna rokoperā «Kaupēn, mans mīļais», un ziemā bija «Sniega karaliene»,» teic dziedātāja.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu