Volejbolists Samoilovs atkal laimīgi kopā ar bijušo draudzeni (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Latvijā populārais pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs un simpātiskā dziedātāja Jeļena Vavilova ir viens no retajiem mīlētāju pāriem, kuri pierādījuši, ka mīlestība tomēr eksistē. Pāris gadus abi bija pašķīrušies, nu Jeļena un Aleksandrs atkal ir kopā.

Dzīvesstila portāls «Sejas» Jeļenu Vavilovu un Aleksandru Samoilovu sastapa aizvadītajā sestdienā Jūrmalā, viesnīcā «Baltic Beach Hotel», kur abi kopā apmeklēja starptautiskā skaistumkonkursa «Mrs. Top of the World 2013» Latvijas atlasi. Aleksandrs uz pasākumu bija ieradies taisnā ceļā no treniņa. Jeļena ar Aleksandru apsēdās pie galdiņa, kas atradās pašā zāles galā. Abi visu pasākuma laiku mīļi tērzēja, skatījās viens otram acīs un visādi citādi mīļi izturējās.

Vērojot skaistumkonkursu, sarunā ar «Sejām» Jeļena atklāj, ka savulaik arī pati piedalījusies skaistumkonkursos, bet nu jau sen šai nodarbei metusi mieru. «Skaistumkonkursos piedalījos līdz 18 gadiem,» viņa piebilst.

Jeļena un Aleksandrs pašķīrās 2011. gadā. Lai arī pa šo laiku abi baudīja dažādas izklaides un nodarbojās ar savām lietām, taču citas attiecības abiem tā arī neizveidojās. Nu atkal Jeļena un Aleksandrs ir kopā. Gluži kā romantiskā filmā par mīlestību, abi pēc šķirtībā pavadītiem gadiem atkal ir atjaunojuši attiecības. «Mēs esam ļoti labi draugi, un tas ir ļoti svarīgi, ka cilvēki savā starpā māk draudzēties un runāt. Ir dzirdēts par attiecībām, kurās cilvēki viens ar otru nerunā. Mēs ar Sašu esam ļoti labi draugi,» teic Jeļena.

Viņi atkal ir kopā! Pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs un Jeļena Vavilova
Viņi atkal ir kopā! Pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs un Jeļena Vavilova Foto: Edgars Kalmēns

Kad abi pirmo reizi iemīlējās un kļuva par pāri, Jeļena bija garmataina blondīne. Tagad viņa krasi mainījusi imidžu un kļuvusi par bruneti. Arī Aleksandrs teic, ka ir sajūsmā par Jeļenas jauno imidžu. «Es jau viņai šodien teicu, ka viņa satriecoši labi izskatās,» mīļoto paslavē volejbolists.

Aleksandram ir saspringts treniņu grafiks, tādēļ abi bauda mirkļus, ko var pavadīt kopā. Pirms mēneša pludmales volejbolists divus ar pusi mēnešus trenējās Ēģiptē. Jau 18. aprīlī Aleksandrs lido prom uz Ķīnu, kur piedalīsies pludmales volejbola sacensībās. Savukārt Jeļena uz nedēļu lidos uz Itāliju, kur viņai paredzēts neliels izbraukums saistībā ar darbu.

Simpātiskais pāris gatavo saviem atbalstītājiem kādu pārsteigumu, par ko paziņos šā gada 24. maijā. Pagaidām gan abi noslēpumaini klusē, bet viens gan ir skaidrs, kāzas tās pagaidām nebūs. «Visas kārtis līdz 24. maijam nevar atklāt,» viņš piebilst.

Kā savu nodarbošanos Jeļena min dziedāšanu. Savukārt Aleksands piebilst, ka Jeļenas nodarbošanās ir draudzēšanās ar volejbolistu.

Iespējams, tā kā Jeļena un Aleksandrs dzied, tas varētu būt abu ierakstīts duets, ko abi mīlnieki nolēmuši prezentēt plašākai publikai.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu