Vai Samanta Tīna nolēmusi šķirties no Jura Millera?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Dziedātāja Samanta Tīna sestdien savu tuvāko draugu, ģimenes, mīļotā vīrieša, skatuves kolēģu un radošās komandas lokā bārā «Just» prezentēja savu pirmo soloalbumu «Tagad esmu cita» un videoklipu. Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Samanta atzina, ka ir gatava savā dzīvē kaut ko mainīt, iespējams, pat šķirties no sava producenta Jura Millera.

Lai arī dziedātāja Samanta Tīna bija ļoti tuvu uzvarai šā gada Eirovīzijas dziesmu konkursa superfinālā, viņa ar savu hītu «I Need a Hero» ierindojās 2. vietā. Dziedātājai šis gads ir piesātināts dažādiem notikumiem un uzvarām. Pagājušajā nedēļā Samanta un Pēteris Upelnieks vasaras mūzikas festivāla «Jaunais vilnis 2013» atlasē Rīgā tika atzīti par labākajiem starp visiem Latvijas pretendentiem. Jau šā gada 23. aprīlī dosies uz Maskavu, lai piedalītos «Jaunā viļņa» mēģinājumos, kuros konkursa organizatori noteiks, vai Samanta, vai varbūt Pēteris šogad Latviju pārstāvēs Jūrmalā notiekošajā festivālā.

Taču pirms Maskavas brauciena Samanta Tīna paguva prezentēt savu pirmo soloalbumu «Tagad esmu cita». Samantas jaunajā albumā ietvertas 23 dziesmas, un šo albumu jau var iegādāties tirdzniecības vietās.

Dziedātājas albuma un videoklipa prezentāciju kuplā pulkā apmeklēja Samantas Tīnas ģimene – mamma Ināra un tētis, kā arī māsa Sintija ar savu draugu un Samantas mīļotais Kaspars Smočs. Ar pavasarīgiem ziedu pušķiem dziedātāju sveikt ieradās viņas radošā komanda, kā arī skatuves kolēģi.

Samanta Tīna un viņas producents Juris Millers šajā vakarā bija tērpušies īpaši svinīgi – Samanta savas šuvējas Lidijas Poles darinātā kleitā, bet Juris smokingā, ko paspilgtināja ar melnu tauriņu.

Kad Samanta bija prezentējusi savu jauno albumu un videoklipu, sarunā ar «Sejām» viņa pastāstīja, ka pirms pāris dienām, kad rokās nonāca jaunais albums, viņa to noklausījusies no sākuma līdz beigām. «Liku to arī klausīties mašīnā. Man parasti nepatīk sevi klausīties, domāju, ka daudziem dziedātājiem tā ir, bet ir viena dziesma no visa albuma, kuru klausoties, man pašai pa visu ķermeni skrien tirpas. Tā ir dziesma no filmas «17 pavasara mirkļi» - «Gģe to daļeko»,» viņa atklāj.

Dziedātāja par savu jauno albumu teic, ka tas ir iznācis īsti laikā, kad viņa ir kļuvusi citādāka. «Arī videoklipā ir stāsts, ka ne jau visi redz, kas patiesībā notiek dziedātāja iekšējā pasaulē. Apkārt it frizieri, ģērbēji un zibšņi, bet neviens nejūt, kas dziedātājam patiesībā iekšā notiek. Un bieži vien saģērbj kā lelli un tu ej, bet sāp, ka nevari izteikties, kā vēlies, jo ir jāpakļaujas šovbiznesam, lai patiktu. Tāpat kā Madonnai, viņa jau arī sākotnēji nedziedāja to, kas pašai patīk. Arī videoklipa noslēgumā viss kļūst skaidrs – tagad es esmu citādāka. Tagad viss būs savādāk,» viņa stāsta.

Uz bāra «Just» skatuves Samanta, pateicoties savam producentam par darbu, atklāja, ka ir ir pienācis laiks Jurim atklāt jaunus talantus. Vaicājot, ko nozīmē šis Samantas novēlējums, viņa teic, ka vēlas virzīties uz citu pusi. «Tieši tādēļ es teicu, ka Jurim ir jāmeklē jauni talanti,» piebilst Samanta.

Uz Maskavu gan Samantu pavadīs viņas menedžeris Juris Millers. Viņš sarunā ar «Sejām» teic, ka šim gadam Samantas koncertu grafiks jau ir pilnībā nokomplektēts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu