Resels Krovs uzkliedz Vilsonei (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Komēdiju aktrise, filmas «Līgavas māsas» zvaigzne Rebela Vilsone bija šokēta, izdzirdot no aktiera Rasela Krova vārdu «atšujies» brīdī, kad aktrise vēlējusies vienkārši ar viņu sasveicināties.

Aktrise, vienmēr pozitīvā Rebela Vilsone, restorānā saskārusies ar sava kolēģa nelāgo raksturu. Rebela piegājusi pie aktiera, lai vienkārši sasveicinātos, bet viņš, nepievēršot viņai ne mazāko uzmanību, uzkliedzis: «Atšujies!»

Tiesa gan, incidents noticis, kad aktrise vēl nebija populāra. Viņa redzēja restorānā vakariņojam Raselu Krovu kopā ar austrāliešu aktrisi Nikolu Kidmenu un devās pie kolēģiem, lai pateiktos Kidmenai par vinnēto stipendiju.

Rebela Vilsone
Rebela Vilsone Foto: SCANPIX SWEDEN

Pēc Rasela rupjības jaunā aktrise devusies prom, nepasakot paldies sievietei, kuras dēļ sasniedza savu mērķi. Jaunajai aktrisei tas neliekas pieņemami, arī šobrīd, esot populārai, bez iemesla sakliegt uz svešu cilvēku, viņu pat neuzklausot.

Vilsone pēc kļūšanas populārai nav satikusi Raselu, tomēr nav droša, ka viņš būs mainījis savu attieksmi pret viņu un otrreiz neliks «atšūties».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu