«Blue» dalībnieks vēlas bērnu no bijušās meitenes (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Grupas «Blue» dalībnieks Dunkans Džeimss vēlas vēl vienu bērnu no savas bijušās sievietes. Esot kopā kā mīlniekiem, viņu attiecībās piedzima meita, un nu Džeimss vēlas dēlu no šīs pašas sievietes.

Žurnāla «New!» intervijā Dunkans izteicies, ka ir piedāvājis bijušajai draudzenei šādu iespēju un viņi to teorētiski arī ir apsprieduši. Dziedātājs Klēru sauc par savu ģimeni, viņa ir puiša bērna māte, un viņš ciena un mīl sievieti par to.

Dziedātājs uzsver: ja atgrieztos pagātnē un visu atkārtotu, viņš izvēlētos Klēru atkal un atkal, gan kā sievieti, ko mīlēt, gan kā sievieti, no kā vēlētos bērnus.

Mūziķis neslēpj, ka, būdams biseksuāls, viņš interesējas arī par vīriešiem, un šobrīd dziedātājs priekšroku dod vīriešu kārtas pārstāvjiem.

Dunkans Džeimss (centrā)
Dunkans Džeimss (centrā) Foto: Reuters/Scanpix

Agrākais sieviešu siržu lauzējs domā, ka šādi mainījies viņa skatījums uz mīlestību un dzimumiem, jo viņš publiski atzinis, ka ir biseksuāls.

Grupas «Blue» solists nākotnē vēlas iemīlēties un apprecēties ar vīrieti.

Publiski atzinis savu orientāciju mūziķis ir brīdī, kad uzzināja, ka būs tēvs. Taču Klēra joprojām mīlēja Dunkanu un saglabāja viņa bērnu.

Grupa «Blue» strādā pie jaunā atgriešanās albuma, ar ko drīzumā iepriecinās klausītājus.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu