Eds Hariss atveidos Obamas konkurentu Džonu Makeinu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu aktieris Eds Hariss (Ed Harris) jaunā kinolentē par politiskajām kaislībām "Game Change" atveidos bijušo Republikāņu partijas ASV prezidenta amata kandidātu - tagadējā prezidenta Obamas konkurentu Džonu Makeinu (John McCain).

60 gadus vecais aktieris filmā piedalīsies kopā ar ASV Kinoakadēmijas "Oskara" balvai vairākkārt nominēto aktrisi Džulianu Mūru (Julianne Moore), kura savukārt spēlēs bijušo republikāņu viceprezidenta amata kandidāti - skandalozo bijušo Aļaskas štata gubernatori Sāru Peilinu (Sarah Palin).

"HBO Films" kinolentē tiks aplūkots kandidātu izvirzīšanas un atlases process 2008.gada ASV prezidenta vēlēšanām; tiks atainoti gan demokrātu kandidāti Baraks Obama un Hilarija Klintone, gan arī republikāņu līderi.

Kinolentē atspoguļos arī Klintones bažas par to, ka viņa nespēs kontrolēt savu vīru, bijušo ASV prezidentu Bilu Klintonu, kā arī Mišelas Obamas uztraukumu par faktu, ka viņas vīrs kandidē uz pasaulē ietekmīgāko amatu.

"Game Change"
"Game Change" Foto: publicitātes

Kinolentes pamatā ir Džona Heilemena un Marka Halperina tāda paša nosaukuma romāns. Scenāriju kinolentei adaptēs Denijs Strongs (Danny Strong), savukārt režisora pienākumus uzņemsies Džejs Roučs.

Vēl nav zināms, vai filma ir paredzēta tikai televīzijai, vai tā nonāks arī uz kinoteātru ekrāniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu