Skandāls šovbiznesa aprindās! Roberto menedžere pieprasa 8900 latu (64)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pēc tam, kad dziedātājs Roberto Meloni nolēma ieviest korekcijas savā skatuves darbībā un beigt sadarbību ar ilggadējo menedžeri Elvīru Erlecku, viņam sākās nedienas. Tādēļ kopš pērnā gada novembra dziedātājs ir nolīdzis advokātu, kas aizstāv viņa intereses, jo nu jau bijusī menedžere par līguma pārtraukšanu pieprasa no Roberto 8900 latu. Šobrīd jau sākti tiesu darbi.

Roberto Meloni jau šā gada sākumā pastāstīja dzīvesstila portālam «Sejas» par piedzīvotajām nedienām ar menedžeri Elvīru Erlecku. Taču viņš atklāja, ka nevēlas publiskajā telpā mazgāt netīro veļu un mēģinās ar savu nu jau bijušo menedžeri risināt samilzušo situāciju divatā un mierīgā ceļā. Taču notikumi risinājušies aizvien straujāk un Elvīra sākusi pieprasīt no Roberto iespaidīgu naudas summu. Sākotnēji viņa pieprasījusi no dziedātāja 8900 latu par mistiskiem zaudējumiem un tālruņa zvaniem. Turklāt sākusi Roberto nosūtīt draudu vēstules, kas notiks, ja viņš nemaksās norādīto naudas summu. Tieši tādēļ šobrīd Roberto intereses pārstāv jurists un pagājušajā nedēļā dienu pirms Roberto jaunās kabarē koncertprogrammas prezentācijas dziedātājs iesniedza tiesā prasību. Interesanti, ka nu jau Elvīra pieprasa citu summu – 5000 latu, jo menedžeres juriste, iepazīstoties ar lietas materiāliem, proti, dziedātāja un menedžeres abpusējo līgumu, secinājusi, ka nav nekādu norāžu uz mistiskiem zaudējumiem un tālruņa zvaniem. Roberto ir šokā, kāpēc viņa bijusī menedžere spēlē tik netīras spēlītes, jo šie notikumi līdzinās naudas izspiešanai. Roberto teic, ka nekad dzīvē nav varējis iedomāties, ar kādu menedžeri sadarbojies tik garus gadus.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Roberto atklāj, ka tagad viņš ir kļuvis citādāks. Roberto atteicies no savas ilggadējās menedžeres pakalpojumiem, jo vēlas radošajā darbībā spert jaunu soli un ļauties jauniem izaicinājumiem.

Pagājušajā piektdienā Roberto «Europa Club Casino» «Gangsteru ballītes» laikā prezentēja savu jauno kabarē koncertprogrammu. Uz ballīti bija ieradusies arī Elvīra, kas aicināja fotogrāfus viņu nobildēt kopā ar viņas jaunā projekta mūziķiem. Sarunā ar «Sejām» Elvīra pastāstīja, ka tas būs jauns folkloras projekts. «Folkloras kopas nosaukumu un koncepciju gan pagaidām paturēsim noslēpumā, jo vēlamies to prezentēt sabiedrībai tā, kā tas pieklājas. Jaunizveidotais folkloras projekts būs izcils, jo tūristu kompānijas ārzemju viesiem varēs piedāvāt grupas priekšnesumus, kas iepazīstinās ar Latvijas nacionālajām vērtībām. Līdz šim Latvijā tādas folkloras kopas, kādu mēs veidojam, nav bijis,» stāsta Elvīra.

Savukārt vaicājot Elvīrai, kādas ir viņas attiecības ar Roberto, menedžere atklāj, ka šobrīd par šīs sadarbības beigšanos nevēlas runāt. «Noteikti tuvākajā laikā ar savu komentāru izsūtīšu preses relīzi visiem preses izdevumiem. Es mīlu gan visus preses pārstāvjus, gan ar visu sirdi un dvēseli mīlu Roberto. Man ir ļoti sāpīgi par to runāt. Es nevēlos jaukt kopā savu jauno folkloras projektu ar Roberto. Kad sāksies tiesu darbi, es uzaicināšu būt klāt arī mediju pārstāvjus,» nosaka Elvīra.

Komentāri (64)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu