«Jaunā viļņa 2013» pretendenti Samanta Tīna un Upelnieks cīnīsies Maskavā (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

8. aprīļa pievakarē kļuva zināms, ka par iespēju startēt Jūrmalā notiekošajā mūzikas festivālā «Jaunais vilnis 2013» sacentīsies Samanta Tīna un Pēteris Upelnieks. Abu dziedātāju liktenis saistībā ar «Jauno vilni» izšķirsies no 23. līdz 25. aprīlim Maskavā. Dziedātāja Samanta Tīna pirms «Jaunā viļņa» Eiropas, kā arī Latvijas konkursantu atlases nevēlējās lieki afišēties, bet tikmēr rūpīgi gatavojās. Savukārt Pēteris Upelnieks, kopš aizgāja no grupas «PeR», šajā atlasē sevi prezentēja kā solo dziedātājs.

Par dziedātājas Samantas Tīnas vokālo sniegumu atzinīgus vārdus pēc tam, kad dziedātāja ar dziesmu «I Need A Hero» Eirovīzijas nacionālā dziesmu konkursa superfinālā palika 2. vietā, publiski teica pats Maestro Raimonds Pauls. Arī šovbiznesa kuluāros izskanēja runas, ka tieši Samanta Tīna šogad ir reāla kandidāte dalībai «Jaunajā vilnī». Samanta sāka gatavoties «Jaunā viļņa» konkursantu atlasei, bet lieku uzmanību šim faktam nevēlējās pievērst. «Laikam šī ir otrā reize, kad piedalos «Jaunā viļņa» atlasē, Pagājušajā gadā gan nepiedalījos, jo biju saņēmusi atbildi no konkursa «Slāvu bazārs» organizatoriem, ka esmu starp dalībniekiem,» atminas Samanta.

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau pērn rakstīja, ka Samanta Tīna Baltkrievijas pilsētā Vitebskā notiekošajā konkursā «Slāvu bazārs» ierindojusies 1. vietā, saņemot balvā 9000 dolāru. Arī šajā vasarā Samanta dosies uz Vitebsku, jo ir uzaicināta kopā ar citām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm kā viesmāksliniece uzstāties «Slāvu bazārā».

Pērnā gada vēlā rudenī Samanta mainīja vizuālo tēlu un no spilgtas sarkanmates kļuva par elegantu tumšmati. Jau pavisam drīz – šīs nedēļas nogalē veikalu plauktos nonāks arī Samantas Tīnas pirmais soloalbums, kuram dots nosaukums «Tagad esmu cita!».

Samanta Tīna un Pēteris Upelnieks klubā "El Divino" uz skatuves pēc tam, kad abi tika nosaukti par "Jaunā viļņa 2013" pretendentiem
Samanta Tīna un Pēteris Upelnieks klubā "El Divino" uz skatuves pēc tam, kad abi tika nosaukti par "Jaunā viļņa 2013" pretendentiem Foto: Santa Sergejeva

«Jaunā viļņa»' konkursantu atlase Pēterim ir kā starta punkts, kad viņš sevi Latvijas šovbiznesā piesaka kā solo dziedātāju. «Tas, ko dziedu, ir R&B un soulmūzika. Tā ir dvēseliska mūzika, kas man pašam ļoti patīk,» paskaidro Pēteris.

Runāt par konkurenci Samantas un Pētera starpā ir lieki, jo abi mūziķi uzskata, ka vienlīdzīgi ar saviem priekšnesumiem uzrunājuši žūriju. «Tad jau redzēs, kā būs zvaigznes sastājušās izšķirošajās dienās Maskavā,» nosaka Pēteris. Līdz 23. aprīlim, kad Samanta un Pēteris dosies uz Maskavu, abiem jāsagatavo vesela koncertprogramma, ko prezentēt «Jaunā viļņa» žūrijai.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu