Anmary Kanāriju salās noskata 20 000 dolāru dārgu kleitu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 raidījuma «Zvaigznes ceļo» ietvaros simpātiskā dziedātāja Anmary jeb īstajā vārdā Linda Amantova devās piedzīvojumiem bagātā ceļojumā uz Kanāriju salām, kur vēroja grandiozu šovu, baudīja vietējās virtuves kulinārijas brīnumus, kā arī papildinājusi savu Arzerbaidžānas lakatiņu kolekciju ar krāšņu galvas vai kakla rotu.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» dziedātāja Anmary atklāj, ka pirmo reizi dzīvē viņai radusies iespēja aizceļot uz Kanāriju salām. «Ceļojums bija brīnišķīgs. Brauciens izvērtās iespaidiem bagāts. Es redzēju bruņinieku turnīru, tad biju karnevālā, kas ir pasaulē otrs lielākais aiz Riodežaneiro karnevāla. Meitenes devās gājienā fantastiskās kleitās, kas drīzāk ir kleitas konstrukcija jeb divus metrus augsta kleita uz riteņiem. Zinu, ka karnevāla dalībnieces mācās pat pusgadu staigāt ar šādu konstrukciju. Uzzināju, ka milzīgās kleitas, kas izrotāta ar Swarovski kristāliem, izmaksas sasniedz aptuveni 20 000 dolārus. Karnevāls un šovs ir iespaidīgs. Šo grandiozo pasākumu apmeklē milzīgs cilvēku pūlis. Mani ļoti iedvesmoja redzētais, un sapratu, ko es vēlētos īstenot savos skatuves tērpos,» atmiņās par ceļojumu dalās Anmary.

Anmary spilgtā atmiņā palikusi buča ar roni
Anmary spilgtā atmiņā palikusi buča ar roni Foto: TV3 publicitātes foto

Dziedātāja devās arī ekskursijā uz Loro parku. «Kas tik tur nebija! Vaļu, delfīnu un roņu šovs. Es pat ar vienu roni sabučojos. Šajā parkā izklaides un apskates programma ir izdomāta no sākuma līdz beigām. Vienā brīdī, vērojot cilvēka un dzīvnieka sadarbību, pat asaras saskrien acīs no tā skaistuma, kā var mīlēt cilvēki dzīvniekus un otrādi,» viņa stāsta.

«Es baudīju visu apskates programmu, ko raidījuma «Zvaigznes ceļo» veidotāji bija sagatavojuši. Bija ko redzēt! Es ceru, ka tie cilvēki, kas redzēja šo raidījumu, arī izvēlēsies klātienē apskatīt Kanāriju salas. Tas ir tā vērts, lai to izbaudītu. Turklāt apziņa, ka esi 100 kilometrus no Āfrikas robežām, ir iespaidīga,» nosaka Anmary.

Anmary ir sajūsmā par ceļojumu, jo Kanāriju salās viņa bija pirmo reizi
Anmary ir sajūsmā par ceļojumu, jo Kanāriju salās viņa bija pirmo reizi Foto: TV3 publicitātes foto

Dziedātāja šā ceļojuma laikā papildinājusi arī savu Azerbaidžānā iegādāto krāšņo lakatiņu kolekciju ar krāsainu galvas vai plecu lakatu. «Šis lakatiņš bija vienīgais, ko ieraudzīju veikalā un sapratu, ka tas ir mans. Uz lakata zilā fona attēlots rozā zieds,» skaidro dziedātāja.

Dziedātāja Anmary Kanāriju salās
Dziedātāja Anmary Kanāriju salās Foto: TV3 publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu