«Koru karu» dalībnieki pēc atgriešanās raidījuma ballējas līdz rītam (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

TV3 muzikālā spēkošanās šova «Koru kari 3» dalībnieki svētdienas vakarā tikās vienuviet, lai izmēģinātu savu veiksmi atgriešanās koncertā. Veiksme uzsmaidīja Liepājas sudraba viļņu korim un viņu līderim Guntim Veitam. Tiesa gan, lai arī visi kori nevarēja atgriezties šovā, pārdzīvojumu asaras nelija un jaunieši pēc šova devās izklaidēties uz klubu «Pie Labvēlīgā Tipa».

«Pie Lavēlīgā Tipa» ieejas ikvienu šova dalībnieku sagaidīja ar šampanieša glāzi, lai liktu jauniešiem justies kā uzvarētājiem neatkarīgi no tā, vai viņi ir no kora, kurš atgriezās šovā, vai nav. Malkojot dzirkstošo dzērienu, mūziķi pārsprieda vakara notikumus, uzvarot nogurumu, baudīja izklaides.

Kā jau muzikālā ballītē, lielākās aktivitātes notika karaokes zālē, kur pie karaokes vadītājas un dziedātājas Gundegas ikviens interesents varēja izvēlēties dziesmu un to nodziedāt. Par vakara hitu palika jauniešu interpretācija par dziedātāja Dona dziesmu «Ja es būtu vējš», jaunie mūziķi mainīja vārdus un dziedāja «Ja es būtu Dons».

Ar īpašu enerģiju un aktivitāti izcēlās Lielvārdes kora dalībnieki, kuri aizgāja no karaokes zāles paši pēdējie, beigās vēl paliekot trijatā, jaunieši turpināja dziedāt un priecāties par dzīvi.

Protams, arī deju zāles aktivitātes jauniešiem nepalika neizmantotas. Dziedātāji metās trakās dejās.

No koru vadītājiem ballīti apmeklēja Aija Andrejeva un Māra Holšteina-Upmane.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu