Vēl neredzētas Gāzi grīdā sērijas TV6!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV6 translētais BBC raidījums "Gāzi grīdā" (angliski "Top Gear") ir viens no pasaulē populārākajiem televīzijas raidījumiem, kurā uz pjedestāla apspriedei celtas automašīnas.

Aizraujošais, uzjautrinošais un absolūti unikālais raidījums "Gāzi grīdā" piesaistījis ārkārtīgi plašu auditoriju visā pasaulē, uzrunājot un aizraujot arī Latvijas skatītājus. TV6 skatītājiem piedāvā sekot raidījuma "Gāzi grīdā" neredzētām, jau sešpadsmitās sezonas epizodēm. Pirmā neredzētā "Gāzi grīdā" sērija jau 5.aprīļa vakarā un turpmāk otrdienās 20:00 TV6!

TV6 raidījums "Gāzi grīdā" ir viens no pasaulē populārākajiem televīzijas raidījumiem, kura tēma ir automašīnas. Tomēr skatītāju loks tam ir daudz plašāks par auto mīļiem - ar savu humora izjūtu un nepārspējamo izdomu raidījuma veidotāji piesaistījuši sev ārkārtīgi plašu auditoriju, no bērniem līdz sirmām omēm. Nemaz jau nerunājot par vīriešiem, kuri šeit par autiņiem var uzzināt pilnīgi nedzirdētas lietas.

Nepārspējamie vadītāji

TV6 raidījumu vada trīs vīri - Džeremijs Klārksons (Jeremy Clarkson), Džeimss Mejs (James May) un Ričards Hamonds (Richard Hammond). Viņiem svēts nav nekas! Viņi nebaidās kritizēt kulta automašīnas un testa braucienos bez bažām un kautrēšanās skatītājiem atklāj detaļas, kuras neuzzināt auto salonos vai reklāmas bukletos. Turklāt Gāzi grīdā rīko vistrakākos eksperimentus un sacensības, un viņu izdomai nav robežu! 350 miljoni skatītāju visā pasaulē nevar kļūdīties – šis ir raidījums, kas jāredz!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu