Lauris Valters: «Pavasara trūkums slēpjas galvās!» (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Grupas «Ēnas» un projekta «L.V» solists Lauris Valters uzskata, ka pavasaris ir jau klāt un, ja cilvēki to nejūt, tā ir tikai pašu vaina, pavasara trūkums slēpjas galvās.

Lauris uzskata, ka pavasaris ir klāt, tas dzīvo katrā no mums, domās un sajūtās. «Protams, es ļoti ceru to ieraudzīt un sajust pavisam drīz arī dabā. Optimismu noteikti nedrīkst pazaudēt, pozitīvi ir jau tas, ka šobrīd diena ir krietni garāka par nakti un vēl astoņos vakarā ir gaišs. Pavasara trūkums slēpjas mūsu pašu galvās,» stāsta Lauris.

Puisis domā, ka galvenais ir lietot vitamīnus, jo to rezerves ap šo laiku ir ķermeni pametušas un tas liek saslimt ar dažādiem vīrusiem vai vienkārši saaukstēties. «Galvenais ar smiekliem un gaišām domām saglabāt labu noskaņojumu, tad arī ķermenis mundrumu nezaudēs. Tomēr, lai būtu drošības sajūta, iesaku dzert vitaminizētas tējas un apēst pa auglim katrā ēdienreizē,» informē dziedātājs.

Dziedātājs pats ievēro savu veselības likumu un neslimo, tas arī izdodas, jo Lauris arī ar silto drēbju nomešanu nesteidzas - laiks ir gana mānīgs, lai pārsteidzoties tiktu pie iesnām.

Šobrīd projekts «L.V» ieraksta studijā jaunu dziesmu, kura būs par to, ka katra diena mūsu dzīvē ir īpaša, neatkārtojama un katru dienu mēs citus ieraugām kā no jauna, arī paši sevi!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu