Kaspars Zlidnis gatavojas Pasaules čempionātam ielu vingrošanā (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Mūziķis, ielu vingrotājs Kaspars Zlidnis aktīvi gatavojas Pasaules čempionātam ielu vingrošanā, viens no kura posmiem notiks tepat Latvijā. Pat ziemā treniņi puišiem pārsvarā norisinās ārā.

«Mani nebaida sniegs vai ziemas periods. Ziema nav iegansts, lai sēdētu mājās pie TV ar čipsu paku, sportot var jebkurā gadalaikā, viss, kas ir vajadzīgs, ir vēlme to darīt. Šis sporta veids ir uzticīgs savai idejai, un ar to var nodarboties jebkur,» stāsta Kaspars Zlidnis.

Čempionātā piedalīsies sportisti no trīsdesmit pasaules valstīm, tādām kā ASV, Krievija, Spānija, Ukraina, Anglija, Vācija un citām.

«Galvenā balva ir pasaules čempiona tituls un pati dalība čempionātā. Tās emocijas, ko iegūst, uzvarot šāda mēroga konkursā, ir tā vērtas, lai piedalītos, nekādas naudas balvas to neatsver. Dalībnieku dalību čempionāta posmos sponsorē Pasaules ielu vingrošanas federācija,» skaidro Kaspars Zlidnis.

Grupas «Gain Fast» solists priecājas, ka Latvijas sportisti ir sevi labi parādījuši iepriekšējo gadu sacensībās un ir zināmi visā pasaulē kā vieni no spēcīgākajiem ielu vingrotājiem, tātad Latvijai ir visas iespējas iekļūt laureātu lokā.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu