Juris Vizbulis šobrīd mitinās trīs valstīs - Itālijā, Anglijā un Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Dziedātājs Juris Vizbulis ir vienīgais no Baltijas valstu māksliniekiem, kurš saņēmis iespēju piedalīties mūziklā «Vestsaidas stāsts». Mūzikls tiek uzvests Romā. Mūziķis savas dienas pavada pārlidojumos starp trīs valstīm - Latviju, Angliju un Itāliju, tās ir valstis, kurās Jurim ir muzikāli projekti.

«Piedalos Romā uzvestajā «Vestsaidas stāstā», spēlēju Tonija lomu. Tas ir internacionāls projekts, kurā darbojas mākslinieki no dažādām pasaules valstīm. Esmu vienīgais dziedātājs, kurš pārstāv Baltijas valstis,» skaidro Juris Vizbulis.

Pie lomas dziedātājs ticis, pateicoties savai talantu aģentūrai, kura atrodas Londonā. Šādi mākslinieks ieguvis vairākus līgumus un iespējas uzstāties dažādās pasaules malās. Šobrīd aktieris aktīvi darbojas trijās valstīs – Latvijā, Anglijā un Itālijā.

«Par mājām es saucu Latviju, nav tā, ka tad, ja aktīvi darbojies citas valsts mūzikas biznesā, tev uzreiz jādzīvo tajā valstī. Protams, projekta laikā ir jāatrodas valstī kurā projekts ir aktīvs, bet tas ir kā doties komandējumā. Par mājām es pavisam noteikti saucu Latviju,» stāsta mūziķis.

Juris ir iedzīvojies gan Itālijā, gan Anglijā, protams, cilvēki ir dažādi, temperamenti ir dažādi, bet māksliniekiem ir brīvi uzskati un, jo dažādāki cilvēki, jo interesantāka un radošāka vide.

«Valodas barjera mani neskar, jo mūzika ir internacionāla valoda, dziesmas iemācīties varu jebkurā valoda, bet sarunas visos manos projektos notiek angļu valodā, jo visi ir internacionāli projekti ar dažādu valstu māksliniekiem,» skaidro Juris.

Aktierim patīk pamainīt vidi un baudīt dažādību, ko sniedz ikviena diena jebkurā no šīm trim valstīm. Klimata maiņas, cilvēku temperamenta maiņas, ēdiena maiņa, tas viss rada sava veida romantismu, un romantisms iet roku rokā ar radošumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu