Samantu Tīnu 24. jubilejā sveic Krievijā populārs dziedātājs (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto no Jura Millera privātā arhīva

Krievijā populārais dziedātājs, bijušais grupas «Ozone» dalībnieks Dans Balans, viesojoties Rīgā, pēc sava koncerta «Palladium» koncertzālē tikās ar latviešu dziedātāju Samantu Tīnu un apsveica viņu 24. dzimšanas dienā.

Sveikšana notika svinīgajās vakariņās, kurās piedalījās dziedātājs Dans Balans, viņa mūziķu komanda, Moldovas vēstnieks Latvijā un virkne īpašo viesu. Viesību laikā Dans Balans sveica Samantu Tīnu dzimšanas dienā, nodziedot «Happy Birthday» un uzdāvinot viņai rožu pušķi.

Pirms tam abi tikās arī uz skatuves Dana Balana koncertā koncertzālē «Palladium», kurā Samanta Tīna piedalījās kā īpašais viesis pēc Dana Balana ielūguma. «Ar viņu iepazināmies pirms vairākiem gadiem, kad koncertēju Moldovā. Kopš tā laika nebijām tikušies, tādēļ priecājos, ka viņš mani uzaicināja piedalīties viņa solokoncertā,» piebilst Samanta, kurai šī uzstāšanās 31. martā sakrita ar pašas dzimšanas dienu.

Jāpiezīmē, ka dzimšanas dienā Samanta sagaidīja sava debijas albuma «Tagad esmu cita» parādīšanos «iTunes Store» veikalā, kur tas ir nopērkams visā pasaulē (meklē albumu - https://itunes.apple.com/lv/album/tagad-esmu-cita/id629236039).

Savukārt CD formātā jaunais albums būs pieejams no 13. aprīļa. Līdz albuma prezentācijas koncertam klubā «JUST» Samantai vēl daudz darāmā. Jau 7. aprīlī sāksies dziedātāja Ojāra Grinberga 70 gadu jubilejas koncerti, kuros tautā mīlēto skatuves mākslinieku pavadīs Samanta Tīna, Ginta Krievkalne, Juris Vizbulis un Dons. Šie koncerti notiks Madonā, Ventspilī, Liepājā, Preiļos un Rīgā, bet biļetes ir meklējamas visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu