Madonna pievienojas miljardieru klubam (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Popmūzikas karaliene Madonna (54) par miljardieri kļuva, pateicoties pasaules koncertturnejai, veiksmīgiem ieguldījumiem un uzņēmējdarbībai. Madonna apstiprinājusi savu titulu - materiāli nodrošināta sieviete.

54 gadu vecumā Madonna beidzot piepildījusi katras materiāli nodrošinātas sievietes sapni, kļūstot par miljardieri. Aizvadītais gads viņas muzikālajā karjerā bija īpaši komerciāli veiksmīgs. Madonnu atzina par pasaulē pelnošāko zvaigzni. Iepriekš tika lēsts, ka 54 gadus vecajai dziedātājai pieder 700 miljoni dolāri. 2012. gadā viņa nopelnīja vairāk kā 300 miljonus un pievienojās miljardieru klubam.

Par pašu galveno finansiāli veiksmīgo projektu kļuva dziedātājas pasaules koncertturneja «MDNA». 88 koncerti dažādās pasaules valstīs apvienoja vairāk nekā divus miljonus iespaidīgu fanu armiju. Šī koncertturneja atzīta par aizvadītā gada visveiksmīgāko, turklāt visu estrādes mākslinieku uzstāšanās vēsturē ierindojas devītajā vietā.

Nav brīnums, jo Madonnas koncertturnejas laikā tika iekasēti 305 miljoni dolāru. Pie šīs naudas summas vēl jāpieskaita citi biznesa darījumi, savu produktu tirdzniecība, nekustamā īpašuma investīcijas.

Kā vēsta preses izdevumi «New York Post» un «Women's Wear Daily» visi šie ienākumi Madonnai ļāvuši pievienoties miljardieru klubiņā tādiem šovbiznesa spīdekļiem kā Opra Vinfrija un Stīvens Spīlbergs.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu