Džeimss Franko aizvainojis Annu Hetaveju (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktieris Džeimss Franko ir aizvainojis savu kolēģi, aktrisi Annu Hetaveju intervijā pastāstot, ka viņas jaunās attiecības nebūs ilgas. Aktrise uzskata, ka aktieris izmanto viņas vārdu, lai popularizētu savu jauno filmu.

Džeimss Franko intervijā izteicies, ka Anna Hetaveja nebūs laimīga savās attiecībās un tās izjuks. Aktrise par šādiem vārdiem ir šokēta un nesaprot, kāpēc aktierim bija jāizsakās par lietām, kuras viņu neskar. Hetaveja uzskata, ka uz jautājumu par viņas privāto dzīvi Džeimsam bija jāsniedz tikai viena atbilde – «bez komentāriem».

Aktrise ir pārliecināta, ka viņas bijušais mīļotais bārstās ar tādiem apgalvojumiem, lai izmantotu viņas vārdu un popularizētu savu jauno filmu, kas neesot profesionāls solis nevienam aktierim. Hetaveja ir vīlusies vīrietī un izbeigusi jebkādus kontaktus ar viņu.

Anna nekad nemazgā savu netīro veļu publiski un uzskata, ka visam, kas notiek ārpus filmēšanas laukuma, ir jāpaliek tikai viņas un iesaistīto cilvēku ziņā.















Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu