Bībers skaidro savu neparasto uzvedību (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tīņu elks Džastins Bībers pēdējā laikā uztraucis fanus ar neparastu uzvedību, staigājot bez krekla, velkot gāzmasku, kā arī noģībstot uz skatuves. Dziedātājs nolēmis paskaidrot savu uzvedību.

«Nepareizākais pieņēmums par mani ir tas, ka esmu slikts cilvēks. Tas mani uztrauc. Patiesībā man ir ļoti liela sirds. Es gribētu būt piemērs citiem, taču ir cilvēki, kuri vēlas, lai man tas neizdodas,» sacījis Džastins Bībers.

Foto: Reuters/Scanpix

Tāpat Bībers stāsta, kādēļ staigājis pa Losandželosas ielām bez krekla un ar gandrīz nokritušām biksēm: «Man mugurā joprojām bija daļa koncerta tērpa. Es vienkārši steidzos uz viesnīcu.» Savukārt gāzmaskas vilkšanu dziedātājs komentē: «Es gribēju noslēpt seju no kamerām. Tas bija joks. Mēs ar draugu āzējāmies.»

Par ģībšanu uz skatuves, Bībers skaidro: «Es zaudēju samaņu gripas dēļ. Visbriesmīgākais man bija uztraukt fanus, jo es taču nodziedāju tikai piecas dziesmas. Man iedeva skābekļa masku, un es turpināju šovu. Šovam jāturpinās, tikai pēc tam uz slimnīcu!»

Neskatoties uz grūtībām, Džastins Bībers nedomā padoties: «Šis bizness var salauzt cilvēku, bet mani sargā mana komanda, ģimene un fani. Mīlestība pārspēj visu negatīvo. Neesmu ideāls, bet cenšos augt un kļūt labāks katru dienu. Tā ir daļa dzīves. Es esmu jauns un gribu arī izklaidēties. Nedomāju, ka tajā ir kaut kas slikts.»

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu