Asprātīgākie aktieri apvienojas «Žurka (ne)būs!» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nacionālais teātris

Latvijas Nacionālajā teātrī 27.marts, Starptautiskā Teātra diena, tradicionāli tiks svinēta ar politiski muzikālo uzvedumu «Žurka (ne)būs!». Tā scenārija autori ir dramaturgs Jānis Balodis, stāvkomēdiju profesionālis Jānis Skutelis un aktieris Mārtiņš Egliens, savukārt piedalās visi asprātīgākie Nacionālā teātra aktieri.

Uzveduma veidotāji aizvien apgalvo, ka Žurkas nebūs, bet, kā liecina norises uz teātra Lielās skatuves, uz tās ar lielu aizrautību tomēr uzvedums top. Arī teātra gaiteņos var sastapt vairākus Latvijas politiķus un kultūras darbiniekus, kurus tuvāk aplūkojot, var rasties šaubas par to autentiskumu (bet var arī nerasties).

Uzveduma pirmajā daļā būs

aizvadītā gada sabiedriski politisko aktualitāšu tops

Latvijas Nacionālā teātra (LNT) skatījumā.

Otrajā daļā Raimonda Petrauska asprātīgs skatījums uz atsevišķu latviešu dziesmu apbrīnojamo melodisko līdzību ar populāriem pasaules hitiem, no kā var secināt, ka labākajām pasaules melodijām saknes patiesībā meklējamas Latvijā.

Tuvākās izrādes: 27., 28. martā, 1., 4., 7. aprīlī.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu