Tikai seriālā viņas dala vienu vīrieti! «UgunsGrēka» Ramonas un Elizabetes duelis (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Lai arī skatītāju iecienītajā TV3 seriālā «UgunsGrēks» abas daiļā dzimuma varones Ramona (Ieva Aleksandrova-Eklone) un Elizabete (Maija Doveika) ir sāncenses, jo abas iemīlējušas vienu vīrieti – dakteri un viesnīcas īpašnieku Leonu (Ģirts Ķesteris), reālajā dzīvē abas aktrises ir labs paziņas, kurām bieži vien kopīgais mājupceļš no Ķengaraga, kur ir seriāla filmēšanas laukums, līdz pat Rīgas centram ir par īsu, lai pārrunātu svarīgākos dzīves notikumus jeb vienkārši draudzīgi patērzētu.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» abas aktrises Maija Doveika un Ieva Aleksandrova-Eklone tikai smej par iespējamu konkurenci reālajā dzīvē viena vīrieša dēļ. Abām aktrisēm ir laimīgas attiecības. Ieva Aleksandrova-Eklone jau ilgus gadus ir precējusies ar Elvingu Eklonu, kurš vada savu uzņēmumu, kas nodarbojas ar degustāciju rīkošanu. Savukārt Maijai Doveikai ir izveidojušās sirsnīgas un ģimeniskas attiecības ar uzņēmēju, kuram pieder vairāki biznesi, Mārtiņu Buti.

«Mēs esam tikai aktieri. Angliski par seriāla situāciju saka «feik» - savā ziņā tas ir falšs. Mēs spēlējam, iejūtamies un iedzīvojamies izdomātās situācijās, mēs dalām vīriešus, bet ne dzīvē, kas aizņem daudz vairāk laika nekā darbs un filmēšanās. Ar Ievu esam pazīstamas jau no saviem teātra gaitu pirmsākumiem,» situāciju skaidro Maija, bet Ieva piebilst, ka viņu bieži vien pieraksta pie Maijas aktieru kursa. «Tā nu sanāk, ka abas vienlaikus bijām teātrī jaunās. Un tad nu kopā lielākoties piedalījāmies muzikālos un dullos gabalos. Arī vienā grimētavā esam ļoti daudz laika kopā pavadījušas,» nosaka Maija.

Abas burvīgās aktrises Maija Doveika un Ieva Aleksandrova- Eklone reālajā dzīvē nedala vienu vīrieti un ir labas paziņas
Abas burvīgās aktrises Maija Doveika un Ieva Aleksandrova- Eklone reālajā dzīvē nedala vienu vīrieti un ir labas paziņas Foto: Edgars Kalmēns/Sejas.lv

Savukārt Ieva piebilst, ka nekādā gadījumā uz Maiju ikdienā neskatās tādām acīm kā seriālā viņas atveidotā varone Ramona skatās uz Maijas varoni Elizabeti. «Tikai darbā mēs dalām vienu vīrieti!» smejas Ieva. Maija atzīst, ka, iespējams, aktieriem savas karjeras sākumā gadās arī reālajā dzīvē kaut ko ieviest no atveidotās lomas un izspēlēt dažādas situācijas. «Taču ar laiku tas iet mazumā. Un darbs beidzas darba vietā, nevis tiek nests uz mājām,» bilst Maija.

Reālajā dzīvē gan Maiju un Ievu nevar dēvēt par sirdsdraudzenēm, bet abas aktrises ļoti bieži no seriāla filmēšanas laukuma Ķengaragā dodas uz Rīgas centru, un abas smej, ka, draudzīgi čalojot, laiks paskrien nemanot. «Mums ir daudz pārspriežamo tematu,» skaidro Ieva.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu