Dāmu intrigas šova «Kā kļūt par topmodeli?» 12. sezonā (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Divpadsmitajā šova «Kā kļūt par topmodeli?» sezonā dalībnieces būs apveltītas ar milzu cīņas sparu, jo par sezonas saukli izvēlēts «Iedzīt stūrī». Jau pirmajā epizodē 34 dalībniecēm būs jāpierāda, ka viņas ir fotogēniskas, prot iejusties īstas dievietes tēlā, kā arī atklāt savus lielākos noslēpumus. Tikai 13 no visām meitenēm varēs turpināt dalību šovā. Protams, tas nav viss – uzvarētājai tiek solīta lieliska karjera modeļu biznesā.

Līdz šim skatītājiem Latvijā ir demonstrētas vienpadsmit Kā kļūt par topmodeli? sezonas, kurās ļoti daudzas dalībnieces ir sacentušās par karjeru modeļu biznesā. Pavisam drīz pie šova faniem nonāks vēl neredzētā divpadsmitā šova sezona! Taira Benksa, realitātes šova Kā kļūt par topmodeli? izveidotāja un vadītāja, ir arī viena no True Beauty izveidotājām un sarunu šova The Tyra Banks Show vadītāja. T.Benksa ir viena no Victoria's Secret Angels eņģeļiem, viņa bija pirmā afroamerikāniete, kas nonāca uz žurnāla GQ un Sports Illustrated Swimsuit Issue vākiem. T.Benksa ir sevi apliecinājusi kā modes un stila etalons, no kuras ļoti daudzas sievietes visā pasaulē iedvesmojas. Viņa zina, kas sievietēm ir nepieciešams, tāpēc piedāvā dažādus risinājumus un vienlaikus ar tiem palielina viņu pārliecību par sevi.

Pirmais izbrauciens uz Dienvidameriku

Šovā Kā kļūt par topmodeli? 34 jaunas, skaistas un valdzinošas meitenes sacenšas par līgumu ar modeļu aģentūru Elite Model Management, iespēju nonākt uz žurnāla Seventeen vāka un noslēgt 100 000 dolāru vērtu reklāmas līgumu ar kosmētikas kompāniju CoverGirl. Šova gaitā meitenes piedalās neskaitāmās fotosesijās, un viņu uzdevums ikreiz ir iemiesot jaunu tēlu, vienlaikus saglabājot savu īpašo stilu. Žūrija piecu cilvēku sastāvā

nekautrējas nākt klajā ar visai nicinošiem komentāriem,

tādēļ jaunajām skaistulēm nepieciešama gan izcila fiziskā, gan morālā sagatavotība. Žūrijas sastāvā būs godalgota supermodele Paulina Porizkova, kura ir rotājusi ļoti daudzu pasaulslavenu žurnālu vākus, piemēram, Vogue, Cosmopolitan, Glamour, Elle. Viņa ir noslēgusi vairāk nekā sešus miljonus vērtu līgumu ar kosmētikas kompāniju Estée Lauder, kā arī aizvien turpina būt smaržu līnijas Escada reklāmas seja. Papildus tam P.Porizkova ir spēlējusi filmā Arizonas sapņi kopā ar Džoniju Depu. P.Porizkova vērtēs modeles tandēmā ar kanādiešu grima mākslinieku Džeju Manuelu un televīzijas seju J.Alexander. Divpadsmitā šova Kā kļūt par topmodeli? sezona norisinās Losandželosā, bet meitenes dosies arī izbraukumā uz Brazīliju, kas būs pirmais šova izbrauciens uz Dienvidameriku.

Noslēpumainās dievietes

Pirmais raidījums sāksies ar visu meiteņu ierašanos Cēzara luksusa viesnīcā, kas atrodas Lasvegasā. Modeles tiks saģērbtas kā dievietes, un pirms defilē viņām jānofotografējas profila bildei. Pēc brīža ierodas šova vadītāja T.Benksa, kura izskatās pēc iekārojamākās dievietes, – viņa starp dalībniecēm vēlas atrast savu pēcteci.

Meitenes tiek aicinātas uz interviju, kurā jāatklāj kāds savs noslēpums.

Alisone atklāj, ka viņa ir bijusi dažādu pravietojumu sludinātāja, Talia rāda savas apdegumu rētas, Monika atklāj, ka bijusi īsta sazvērestības teorētiķe, bet Angela pastāsta par savu mirušo meitiņu. Kad modeles ir uzzinājušas cita citas noslēpumus, seko dievietes uzdevums. Tajā piedalās tikai 21 meitene, un viņām savu plastiskumu, skaistumu un dotības jāapliecina fotosesijā. Starp divām dalībniecēm - Sandru un Angelu - izceļas strīds, kas būtiski ietekmē viņu tālāko sniegumu.

Kā kļūt par topmodeli? 12. sezona no 3.aprīļa 22:10 trešdienās Kanālā 2!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu