Mārai Holšteinai-Upmanei apskāvieni sniedz enerģiju (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Grupas «Astro`n`out» soliste Māra Holšteina-Upmane jau nedēļu ir izbalsota no TV šova «Koru kari» un nu steidz sakārtot lietas, kuras palikušas novārtā. Tādas kā mājas dzīve, grupa, draugi. Mūziķe dalās savā receptē, kā tikt galā ar aizņemtību.

«Lielākais plāns, nerunājot par mūziku, ir beidzot sakārtot māju, lai spēju tajā atkal orientēties un atrast lietas. Šobrīd aizņemtības dēļ tam nav sanācis laika un, lai ko atrastu, ir mazliet jāpapūlas,» smejas mūziķe.

Dziedātāja smaidot saka, ka tuvojas pavasaris, to jau jūt gaisā un pavasaris ir laiks, kad ikvienam gribas kārtot, tīrīt, un tieši pavasara iestāšanās lieliski sakrīt ar mūziķes vēlmi pieķerties kārtošanai.

Foto: Edgars Kalmēns

«Pavasarī varēšu arī atsākt spēlēt tenisu, tā ir spēle, ko pēdējās vasarās spēlēju ar draugiem. Lielisks sporta veids, lai izjustu sacensības garu un atslābinātos,» stāsta Māra Holšteina-Upmane.

Brīžos, kad ir jādara daudz, daudz lietu un zini, ka nepietiks laika, ir jāiemācās nekrist panikā, tieši to mūziķei iemācīja TV šovs «Koru kari» un nu viņa spēj uz lietām skatīties mierīgāk, nestresojot un nepārvērtējot savas spējas. Mūziķe uzsver, ka vienkārši ir jāfokusējas uz būtisko un jāļauj sīkumiem ritēt savu gaitu, tā arī ir visa recepte, kā tikt galā ar aizņemtību.

«Nevaru lepoties, ka man pašai vienmēr tas izdodas, bet tāda ir dzīve, ir jāpakārto viss iespējamais katra brīža prioritātēm. Lai saņemtos un darbotos tālāk, pārguruma brīžos lieliski palīdz apskāvieni, tie uzmundrina un sniedz enerģiju,» atklāj Māra Holšteina-Upmane.

Šobrīd mūziķe visu uzmanību velta savai grupai «Astro`n`out», ar kuru kopā strādā pie albuma angļu valodā, kuru plāno izdot jau rudenī. Darbs pie dziesmām angļu valodā ir nepieciešams arī tāpēc, ka grupa plāno piedalīties Tallinas mūzikas nedēļā un Lietuvā notiekošajā mūzikas festivālā «Galapagai».

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu