Skat, cik slaids ir kļuvis Artūrs Duboks. Viņš sola bliezienu! (36)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pazīstamais grupas «A–Europa» līderis un komponists Artūrs Duboks pārvērties līdz nepazīšanai. Viņš kļuvis slaids un atklāj, ka gatavojas jaunam grupas «A–Europa» vilnim, atzīstot, ka lēnās balādes un romantiskas mīlas dziesmas nevienu neinteresē, jo cilvēki pieprasa deju mūziku, ar ko ilgus gadus asociējas Artūrs Duboks.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Artūrs Duboks atklāj, ka joprojām viņam nepatīk saviesīgas ballītes un burziņi. «Mazliet vēl ir jāatpūšas, jo tā visa bija par daudz. Pēdējā laikā jau mana dzīve bija kļuvusi par vienu lielu burziņu! Tagad sakārtoju savu personīgo dzīvi,» viņš piebilst. Tieši tādēļ Artūrs tik reti apmeklē saviesīgus pasākumus.

Tiesa gan, uz dziedātājas un radio «Capital FM» dīdžeja Lienes Brikouskas dziesmas «Sapņu pilsēta» prezentāciju Artūrs nevarēja neierasties, jo viņš ir dziesmas autors. «Esmu jau vairākiem latviešu dziedātājiem rakstījis dziesmas. Pirmais bija Ainars Virga, taču esmu rakstījis arī Kasparam Markševicam dziesmu «Var jau būt» un tagad Lienei Brikouskai. Lai sastrādātos ar vienu solistu uz ilgāku laiku un vēl ierakstītu albumu, ir jābūt «ķīmijai», un diez vai uz to esmu gatavs? Tagad es skatos jaunos dziedātājus un pētu viņus. Viens ir uzrakstīt dziesmu, bet otrs - kā viņi to aiznesīs tautās, kā tā dziesma rotēs radiostacijās un kā pats dziedātājs izturēsies pret šo kompozīciju. Ja viss «saķīmiķosies», tad strādāšu ar mūziķi tālāk,» par sadarbību ar dziedātājiem teic Duboks.

Arī pats mūziķis gatavo saviem klausītājiem pārsteigumu. «Pēdējā laikā esmu sastopams tikai mājās, studijā un sporta zālē, nosaka Artūrs, kurš gatavojas jaunam A–Europa» vilnim: «Būs blieziens, to es apsolu!»

Mūziķis mainījies vizuāli un kļuvis slaidāks. «Šobrīd ļoti intensīvi strādāju pie jaunas programmas un strādājam pie vienas jaunas deju dziesmas labākajās tradīcijās. Skatos, ka tā lirika, kas nāk no manīm, tā cilvēkus neinteresē. Visi grib tusēt! Cilvēki laikam manī saskata to jautro tusētāju un tādu arī mani vēlas redzēt. Žēl, ka tas tā ir. Nu ko darīt!»

Grupas “A–Europa” līderis Artūrs Duboks pēdējā laikā iziet reti sabiedrībā. Aizvadītajā nedēļā viņš apmeklēja Lienes Brikouskas videoklipa prezentāciju
Grupas “A–Europa” līderis Artūrs Duboks pēdējā laikā iziet reti sabiedrībā. Aizvadītajā nedēļā viņš apmeklēja Lienes Brikouskas videoklipa prezentāciju Foto: Sejas.lv
Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu