Bībers smejas par Lindsiju Loenu (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tīņu elks Džastins Bībers šogad iesaistījies nu jau vairākos skandālos un piedzīvojis daudzas nedienas, kas faniem liek viņu salīdzināt ar skandalozo aktrisi un dziedātāju Lindsiju Loenu. Džastinam šāds salīdzinājums nav pa prātam, kā arī ideja, ka viņam jādodas uz rehabilitācijas centru, - Bībers bija ierakstījis bilžu vietnē «Instagram» ne pārāk glaimojošu joku: «Tie, kas mani salīdzina ar Lindsiju Loenu, apskatieties viņas nodokļu deklarācijas par 2012. gadu.»

Tomēr pēc pavisam neilga brīža dziedātājs klausīja savas komandas padomam un ierakstu izdzēsa, pārtaisot tekstu uz stāstu par to, ka viņš ir tikai 19 gadus vecs cilvēks, kurš mēdz kļūdīties. Tomēr ārzemju portāls «TMZ» fiksēja dziedātāja ziņu, un paskaidrojumā Džastins sacīja: «Mans ieraksts bija redzams tikai dažas minūtes, un es uzreiz sapratu, ka tas, ko pateicu, būtībā ir nepareizi. Es uzreiz izdzēsu tvītu un pārrakstīju to tā, lai tas patiešām paskaidrotu, kā jūtos.»

Citi ārzemju ziņu portāli vēstīja, ka Lindsija bijusi šokā par tādu Džastina izteicienu, kamēr viņš jau sniedz koncertu Madridē.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu