Bejonsē grūtniecības laikā pieņēmās svarā gandrīz par 26 kilogramiem (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Dziedātāja Bejonsē būs redzama 2013. gada aprīļa žurnāla «Shape» numurā, kurā viņa atklāj, ka pēc bērniņa laišanas pasaulē zaudējusi 57 mārciņas svara (aptuveni 25,85 kilogrami) trīs mēnešu laikā.

Intervijā Bejonsē atklājusi, ka trīs mēnešu laikā zaudējusi tikpat daudz mārciņu, par cik pieņēmās svarā grūtniecības laikā: «Kad biju stāvoklī, es pieņēmos svarā par 57 mārciņām. Vēlāk man nebija daudz laika, lai atbrīvotos no liekā svara, jo biju ieplānojusi uzstāties tieši trīs mēnešus pēc bērniņa laišanas pasaulē un to es nekad vairs neatkārtošu. Es neesmu no tiem, kas pēc dabas ir tievi. Esmu no tiem, kuriem ir jāstrādā, lai uzturētu ķermeni formā.»

Tāpat Bejonsē atklāj, ka atslēga uz viņas lielisko augumu ir dejošana: «Man dejošana ir tas, kas mani padara aktīvu. Ne visiem tam ir jābūt tam pašam. Esiet veselīgi un rūpējieties par sevi, bet esiet laimīgi par lietāam, kas jūs padara par to, kas jūs esat.»

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu