Mailija Sairusa izšķīrusies no Liama Hemsvorta? (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Ārzemju bulvārprese vēsta, ka aktrise un dziedātāja Mailija Sairusa (20) ir izšķīrusies no līgavaiņa Liama Hemsvorta (23).

Tiek ziņots, ka pāris, kurš šogad gatavojās stāties oficiālā laulībā, uz laiku ir pārtraukuši romantiskas attiecības Mailijas Sairusas mežonīgā dzīvesveida dēļ.

Informācijas avots vēsta:

«Starp Mailiju un Liamu viss ir beidzies.

Viņai patīk izklaidēties un viņa var būt diezgan mežonīga. Tā izrādījās problēma Liamam.»

Cits avots vēsta: «Viņi bija izšķīrušies jau iepriekš, un tagad tas noticis atkal. Bija skandāls, jo viņai likās, ka viņam ir aizdomīgas acis. Nesen viņa rakstīja, ka viņš viņu krāpj. Kamēr Mailija apgalvo, ka viņi joprojām ir kopā, pāris šobrīd ir pat ļoti šķīries.»

Pagājušajā nedēļā Liams aizlidoja uz savu dzimto zemi Austrāliju, kur pavada laiku ar brāli Krisu Hemsvortu, viņa sievu un 9 mēnešus veco Krisa meitiņu. Tiek ziņots, ka Liams devies uz Austrāliju, uzskatīdams, ka viņam un Mailijai nepieciešama pauze.

Pāris pirmo reizi satikās, filmējoties filmai «The Last Song» 2009. gadā, un pagājušā gada martā Liams bildināja Mailiju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu