Kāpēc Candy slauc kazu, bet Andrejeva ciemojas pie beduīniem? (34)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pavisam drīz pie TV3 skatītājiem nonāks krāšņi, koši un neaizmirstami ceļojumi kopā ar dažādām Latvijā cienītām un mīlētām personībām šova «Zvaigznes ceļo» ietvaros. Eksotisko kultūru un tradīcijas Ēģiptē izbaudīs šefpavārs Elmārs Tannis, dziedātāja Liene Candy baudīs Krētas burvību, Aija Andrejeva ļausies piedzīvojumiem Tunisijā un Anmary iepazīs Kanāriju salas.

«Ceļojumi manā dzīvē, šķiet, ir mans liktenis, tādēļ radusies iespēja veidot šādu projektu – ceļot ar ideju un piepildījumu un vienlaikus dalīties ar savu pieredzi un redzējumu. Katrs ceļojums ir citādāks, jo katrā ceļojumā ir sava zvaigzne, ar kuras palīdzību un tēlu veidojam priekšstatu par konkrēto zemi. Ceļojam vienkārši, ļaujamies emocijām, piedzīvojumiem, negaidītiem notikumiem. Katrai zvaigznei mēģinām ģenerēt idejas, kuras būtu atbilstošas tās būtībai un skatītājam pasniegtas saprotamā veidā,» stāsta šova producente Ingrīda Bondare.

Foto: publicitātes

Elmārs Tannis un Ēģipte

TV3 šovu Zvaigznes ceļo 22.marta vakarā atklās Elmārs Tannis, un tas kļūs par viņa uznācienu – par katru lietu viņam ir ko teikt un viņam vienmēr ir savs viedoklis.

Ēģipte, šķiet, visiem pazīstama, tomēr tā tikai liekas, jo patiesībā viss izrādās citādāk.

Labs ceļojums ir ceļošana no sirds, ļaušanās piedzīvojumiem un ieskatīšanās vairāk nekā ierasts. Tannim nesanāca daudz sauļoties pludmalē, jo bija jāfilmējas un jāgozējas kameras priekšā. Neņemot vērā to, ka ceļojuma maršruts bija saplānots, Tannis piedzīvoja neparastus brīžus un pabija līdzās šefpavāriem gan smalkā restorānā, gan parastā ielas krodziņā. Garais ceļš uz Kairu ļāva ieraudzīt piramīdas, tāpat Tannis ielūkojās ikdienas dzīvē un izbaudīja īstu tirgu, jo īpaši aizraujošs izvērtās piedzīvojums zivju tirgū.

Foto: publicitātes

Liene apbur ar šarmu

Nedēļu vēlāk skatītājus ceļojumā vedīs dziedātāja Liene Candy, kura izbaudīs Grieķijas salu Krētu. Izlidošanas brīdis izvērtās patiesi ekstrēms, jo uz lidojumu agrā rīta stundā bija jāpaspēj tieši no koncerta. Vēlāk seko iepazīšanās ar Marko, kurš pavada Lieni Candy no lidmašīnas, un viņi kopā sper pirmos soļus Krētā. Lienes Candy ceļojumā paredzēts apskatīt daudz vietu, satikt daudz cilvēku un paveikt vēl vairāk lietu. Viņas ceļojums izvērtīsies gluži kā ceļvedis, jo Lienei Candy izdosies uzzināt daudz interesantu faktu un notikumu, kurus parastam tūristam nav iespējams atklāt. Dziedātāja Krētā iedzīvotājus apbūra ar sievišķīgo šarmu, lieliskām komunikācijas spējām un spēju paveikt it visu. Par to varēs pārliecināties ikviens –

Liene Candy slauks kazu, baros jēriņus, šaus mērķī,

iesvētīsies klosterī, dejos grieķu dejas un ļausies ne vienam vien piedzīvojumam.

«Ir interesanti ceļot ar Latvijā pazīstamiem un populāriem cilvēkiem, iepazīt viņus tuvāk un redzēt viņus citā vidē. Ceļot filmējot vienmēr viss ir savādāk – tu it kā vari atļauties vairāk un tev it kā arī parāda vairāk. Taču, ja kāds domā, ka tā ir fantastiska atpūta, tad tie ir dziļi maldi! Iznāk daudz strādāt un pieņemt operatīvus lēmumus, jo nezināmā vietā sagaida neparedzamais, tāpēc kaut ko ieplānot filmēt šodien vai rīt nav iespējams,» atklāj režisors Igors Linga. Kopumā šova ietvaros tika nofilmētas aptuveni 80 stundas, nolidotas 113 stundas, bet montāžā pavadītas teju 500 stundas.

Foto: publicitātes

Anmary tālais ceļojums

Trešā Zvaigzne ceļo dalībniece ir dziedātāja Anmary, kura dosies patiesi tālā ceļojumā uz Kanāriju salām - lidojums vien ir 6,5 stundas garš. Šis brauciens izvērtās citādāks nekā visi līdzšinējie. Anmary visu ceļojuma laiku bija tāda, kāda ir redzama uz skatuves – sievišķīga, skaista un sirsnīga. Veselu nedēļu atrasties kopā ar video kameru nav viegls uzdevums, taču viņai tas izdevās. Tāpat Anmary izdevās būt tuvumā Āfrikai, piedzīvot smilšu vētru, pirmo reizi mūžā spēlēt golfu, redzēt gatavošanos Santakrusas karnevālam, piedzīvot viduslaikus un tikties ar īstiem bruņiniekiem. Tā bija vienreizēja iespēja

turēt rokās pasaulē lielāko papagaili, draiskoties ar maziem lemuriem, samīļot jūras lauvas

un zobenvaļus. Dziedātāja bija laimīga par šādu iespēju, un nedēļa Kanāriju salās esot kā vesels mēnesis no dzīves.

Tunisija - krāsaina mozaīka

Aija Andrejeva dosies uz Tunisiju, kas viņai ir nezināms, bet izzinošs ceļojums, kuru izbaudīja ar lielāko prieku. A.Andrejevas ceļojums ir kā krāsaina mozaīka, kas sastāv no daudziem košiem gabaliņiem. Maršruts rūpīgi saplānots, lai varētu izpētīt teju visu - tuksnesis, oāzes, mošejas, kolizejs, dateles, ūdenspīpe, kamieļi, ēdienu gatavošana, tikšanās ar tuksneša lapsiņu. A.Andrejeva dateļpalmas galotnē vai viesojoties beduīnu namā, vai staigājot pa slavenā Zvaigžņu karu Anakina Skaivokera dzimto ciematu – tā ir tikai pavisam neliela daļa no krāšņuma, ko būs iespējams izbaudīt, ceļojot uz Tunisiju.

Piedzīvojumi turpinās!

Kad būs izbaudīti piedzīvojumi Ēģiptē, Krētā, Tunisijā un Kanāriju salās, ikvienam būs iespēja doties vēl četros aizraujošos ceļojumos. Kopā ar Lieni Šomasi varēs vēlreiz nonākt Maurīcijā, Andris Ērglis aizvedīs uz Šrilanku, Binnija Ārberga ļaus iepazīt Indiju un Andris Kivičs izzinās Īslandi.

Zvaigznes ceļo no 22.marta ik piektdienu 18:00 kanālā TV3.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu