Oho! «Superbingo» Krista pārsteidz ar seksīgu kleitu (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 raidījuma «Superbingo» vadītāja Krista Pesecka reģionālajā skaistumkonkursā «Mis un Misters Ogre 2012» pārsteidza skatītājus ar greznu un pikantu kleitu, kas izcēla Kristas slaido augumu. Turklāt kleitu vēl pikantāku padara tās muguras izgriezums.

Krista Pesecka reģionālo skaistumkonkursu «Mis un Misters Ogre» vada jau otro gadu pēc kārtas. Šoreiz Krista bija saposusies efektīgāk par pašiem konkursantiem. Elegantās kleitas autore ir jaunā un slavenību iecienītā modes māksliniece Kristīne Deimon.

«Ir kleitas, kurās tu atnāc uz skatuves un stāvi, jo kleitā vienkārši nav iespējams pakustēties. Līdzko šo kleitu ieraudzīju, sapratu, ka tā ir mana favorītkleita. Man bija svarīgi noskaidrot, vai šajā kleitā, uzkāpjot uz skatuves, man nevajadzēs domāt, ka tik es nepakrītu un neaizķeros aiz metru garās šlepes. Vadot jebkādu pasākumu, nedrīkst uztraukties par tērpu, grimu vai frizūru. Visam jābūt ideālā kārtībā. Man pašai ļoti patīk kleitas muguras izgriezums. Kleita ir gracioza un gaumīga. Esmu saņēmusi ļoti daudz komplimentu no draudzenēm par to, cik šī kleita man labi piestāv. Kleita ir darināta, ievērojot jaunākās tendences,» par skaisto tērpu priecājas Krista.

Pie drosmīgās kleitas Kristai friziere izveidojusi iespaidīgu copi. «Pie šīs kleitas nederēja izlaisti mati, jo akcents bija jāliek uz kleitu un tās muguru,» viņa piebilst.

Drosmīgā kleita izceļ "Superbingo" vadītājas Kristas Peseckas ideālo augumu
Drosmīgā kleita izceļ "Superbingo" vadītājas Kristas Peseckas ideālo augumu Foto: Sejas.lv

Tik greznā tērpā Kristu gan nekad neieraudzīsiet TV3 raidījumā «Superbingo». «Šajā raidījumā mēs tērpjamies klasiski, eleganti, bet skaisti. Un tajā pašā brīdī, ja mēs ar Armandu Simsonu sveicinātu TV3 skatītājus svētdienas rītā un es būtu tērpusies tik greznā vakarkleitā, diez vai publika to saprastu? Cita lieta ir Ziemassvētki un Jaunais gads, tad varam greznāk apģērbties,» skaidro «Superbingo» vadītāja.

Ikdienā Krista iecienījusi ērtu un klasisku ģērbšanās stilu. «Man ļoti patīk eksperimentēt. Arī vecums man to atļauj. Es sevi nevēlos ielikt kaut kādos rāmjos. Man mamma ir stiliste un vizāžiste, tādēļ esmu iemācījusies ļauties stilistu izdomai,» viņa piebilst.

Klasiski elegantu Kristu Pesecku TV3 skatītāji iepazinuši raidījumā "Superbingo"
Klasiski elegantu Kristu Pesecku TV3 skatītāji iepazinuši raidījumā "Superbingo" Foto: TV3 publicitātes foto
Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu