Vai esat redzējuši, kāds izskatās skaistākais puisis Ogrē? FOTO (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Sestdienas vakarā Ogrē jau otro gadu pēc kārtas norisinājās skaistumkonkursu dalībnieces, uzņēmējas un modes dizaineres Diānas Kubasovas organizētais reģionālais skaistumkonkurss Ogres jauniešiem «Mis un Misters Ogre 2012», kurā uzvaras laurus plūca Ogres basketbola skolas treneris Raimonds Pabrieža un uztura speciāliste un tautisko deju dejotāja Lāsma Brenča.

Krāšņo skaistumkonkursu «Mis un Misters Ogre 2012» šogad jau otro gadu pēc kārtas vadīja TV3 raidījuma «Superbingo» vadītāja Krista Pesecka. Turklāt šogad viņai uz skatuves pievienojās populārākais Latvijas ielu vingrotājs un TV3 raidījuma «Kinomānija» vadītājs Kaspars Zlidnis.

Skat, kā "Mis un Misters Ogre 2012" dalībniece gluži vai lido pa gaisu!
Skat, kā "Mis un Misters Ogre 2012" dalībniece gluži vai lido pa gaisu! Foto: Santa Sergejeva

Šogad Diānai Kubasovai izdevies izveidot vēl krāšņāku un radošāku «Mis un Misters Ogre» skaistumkonkursu. Pavisam konkursā par skaistākā un skaistākās ogrēnietes titulu sacentās 12 enerģiski jaunieši. Daži no viņiem uzdrošinājās skatītājiem atrādīt pašu sagatavotus priekšnesumus, bija arī pikants uznāciens peldkostīmos, un konkursa nobeigumā daiļā dzimuma pārstāves uz skatuves iznāca jaunās modes mākslinieces Kristīnes Deimon darinātajās drosmīgajās vakarkleitās.

Lūk, "Mis Ogre 2012" titula ieguvēja, uztura speciāliste un tautisko deju dejotāja Lāsma Brenča
Lūk, "Mis Ogre 2012" titula ieguvēja, uztura speciāliste un tautisko deju dejotāja Lāsma Brenča Foto: Santa Sergejeva

Žūrija lēma, ka skaistāko Ogres jauniešu titulu šogad iegūs Ogres basketbola skolas treneris un daudzu Ogres meiteņu mīlulis Raimonds Pabrieža, kā arī uztura speciāliste un tautisko deju dejotāja Lāsma Brenča. Skaistumkaraliene Lāsma pārsteidza skatītājus ar latviešu tautas deju. Turklāt, kad deja jau bija galā, Lāsma ar savu deju partneri bija tik emocionāli aizkustināti par savu priekšnesumu, ka pat nobirdināja kādu asaru.

Savukārt ar muzikālo priekšnesumu skatītājus priecēja dziedātājs Ingus Pētersons, kuram fona vokālu piedziedāja dvīnes.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» skaistumkonkursa vadītāja Diāna Kubasova atzina, ka visi priekšnesumi, ko jaunieši rādīja, bija emocionāli izjusti un, lai tos izveidotu, jaunieši bija pamatīgi pastrādājuši. «Lai arī es pati nepiedalījos horeogrāfijas nodarbībās, bet kad pirms nedēļas konkursanti man atrādīja savu kopīgo priekšnesumu, biju tik ļoti aizkustināta, ka raudāju. Cik skaisti un izjusti viņi visi dejoja! Man ir prieks par viņiem,» stāsta Diāna.

"Mis un Misters Ogre 2012" vadītāji - Krista Pesecka un Kaspars Zlidnis
"Mis un Misters Ogre 2012" vadītāji - Krista Pesecka un Kaspars Zlidnis Foto: Santa Sergejeva

Viņa sola, ka konkurss ir tikai uzņēmis apgriezienus šogad un noteikti būs arī trešais, ceturtais un piektais «Mis un Misters Ogre». «Pērn konkursu organizēju viena pati, protams, liels atbalsts bija mana ģimene, bet šogad palīgā nāca pagājušā gada konkursanti, kas piedalījās gan žūrijā, gan darbojās aizkulisēs, veicot tehniskus darbus, gan viena pērnā gada konkursante bija šā gada konkursa horeogrāfe.»

Ogres skaistumkonkursa organizatore, uzņēmēja, skaistumkonkursu dalībniece un modes dizainere Diāna Kubasova
Ogres skaistumkonkursa organizatore, uzņēmēja, skaistumkonkursu dalībniece un modes dizainere Diāna Kubasova Foto: Santa Sergejeva

Lai arī Diāna pati ir konkursantu vecumā, viņa teic, ka jūtas daudz vecāka par saviem vienaudžiem. «Viņi mani sauc par mammu. Lai gan tas ir neierasti, bet ļoti patīkami. Man ir liels gods, ka viņi mani sauc par mammu un ka esmu kaut ko darījusi lietas labā, lai veicinātu viņu personības izaugsmi,» piebilst Diāna.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu