Bīberam trūkst elpa uz skatuves - dziedātājs noģībst (13)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kanādiešu dziedātājam Džastinam Bīberam jau «kļūst labāk» pēc paģībšanas uz skatuves ceturtdienas koncertā Londonā.

Bībera pārstāve Melisa Viktora sacīja, ka dziedātājs esot paģībis uz arēnas «O2» skatuves. Aizkulisēs viņam sniegta medicīniskā palīdzība. Pēc 20 minūšu pārtraukuma tīņu elks, spītējot ārstu aizliegumam, atgriezās uz skatuves un turpināja koncertu.

«Paldies visiem par to, ka palīdzējāt man šovakar to izturēt. Jūs esat labākie fani pasaulē. Cenšos saprast, kas notika. Paldies par jūsu mīlestību,» vēlāk tvītoja hita «Boyfriend» autors.

Pēc Bībera aizvešanas uz skatuves parādījās viņa menedžeris Skūters Brauns, informējot klausītājus, ka Bīberam esot «trūcis elpas, viņš par to sūdzējās visu koncerta laiku».

Pirms uzstāšanās dziedātājs neesot izjutis nekādas veselības problēmas, piebilda Viktora.

Bībera izpārdotos koncertus Londonā pavada problēmas. Kā jau ziņots, otrdien viņš saniknoja fanus, sākot uzstāšanos gandrīz divas stundas vēlāk, nekā sākotnēji bija paredzēts. Dziedātājs aizbildinājās ar tehniskām ķibelēm, taču fanu sašutumu tas nemazināja.

Lielās aizkavēšanās dēļ koncerts beidzās plkst.23.30, par pusstundu pārsniedzot limitu. Ārvalstu mediji ziņoja, ka Griničas pašvaldība esot uzlikusi Bīberam 300 000 sterliņu mārciņu (244 500 latu) lielu naudassodu - 10 000 mārciņas (8150 latus) par katru pārsniegto minūti.

    Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
    Uz augšu