Liene Tomsone: Latvijas hokeja komanda spēlē slikti (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Konditorejas «Kūkotava» īpašniece un raidījuma «Lapsa virtuvē» vadītāja Liene Tomsone nesen apmeklēja kolēģa Mārtiņa Sirmā jaunā raidījuma «Sirmais. Kulta ēdieni» atklāšanas svētkus. Dzīvesstila portāls «Sejas», sastopot Lieni, uzzinājis, kā veicas ar pazudušā suņa meklējumiem, kā Lienei klājas un kas aktuāls. Tomsone skaidro, ka Mārtiņa raidījumu skatīsies, lai gan televizoru izmantojot reti - tikai hokeja spēlēm.

2013. gads Lienei sākās ne pārāk veiksmīgi - jau tika vēstīts, ka gadu mijā Tomsones baltais samojedu šķirnes suns Arčibalds pazuda. Pēc izmisīgiem centieniem Arčibaldu atrast Lienei tas tomēr joprojām nav izdevies. Tomsone teic: «Ja viņš ir pie kāda, tad vienīgais, uz ko es ceru, ir iespēja, ka kāds viņu pamanīs un tad dos ziņu.»

Foto: Edgars Kalmēns

Par spīti skumjajam periodam Liene tomēr 6. marta vakaru pavadīja ārpus mājas un devās sveikt pavāru Mārtiņu Sirmo, apgalvojot, ka viņa raidījumu noteikti skatīšoties, lai gan televizoru bieži neieslēdz.

«Man patīk hokejs,»

teic Tomsone. Uzņēmēja stāsta, ka latvieši gan spēlējot slikti, tomēr tas nemazina viņas azartu. Liene devusies vērot hokeja spēles arī klātienē uz «Arēnu Rīga» un nenoliedz, ka ir atraktīva, entuziastiska fane.

Vaicāta par latviešu hokejistu prasmēm, Liene nekautrējas teikt, ka latvieši spēlē slikti. Tāpat viņa atklāj, ka visvairāk viņai paticis Olimpisko spēļu hokejs - tam īpaši jutusi līdzi.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu