Skat, ar kādu spēkratu Liene Šomase atklās sieviešu dienas rallliju (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Liene Šomase jau šo piektdien, 8. martā ar savu rallija ekipāžu «La’Star» dos zaļo gaismo Starptautiskās sieviešu dienas rallijam 2013. Burvīgā dziedātāja rallija trasē ar savu komandu dosies pirmā tieši trijos dienā, startējot maršrutā Rīga – Saulkrasti – Limbaži – Rīga, pavisam kopā nobraucot 200 kilometrus.

«Brīnišķīgas sakritības dēļ, šogad rallijs iekrīt, mums sievietēm, tik tīkamajā datumā – 8. martā – sieviešu dienā. Šim nolūkam, mūsu komanda, jau sagatavojusi savu dalības auto un sarūpējusi krāšņus tērpus, lai uz baltā sniega fona padarītu savu piedalīšanos krāsainu, krāšņu un sievišķīgi skaistu. Rallijs solās būt jautrs un sievišķīgs, par to liecina pieteikto ekipāžu kuplais skaits,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj Liene Šomase.

Lai brauktu ralllijā «La’ Star» komandu – Lieni, Inesi, Zani un Vitu atbalsta labvēļi - reklāmas aģentūra «Media Art Ministry» un SIA «Enfriho».

«La’ Star» komanda uzsver, ka svarīgi ir ne tikai cīnīties par pirmo vietu, bet arī gūt pozitīvas emocijas un daudz jautru brīžu šajā rallijā. «Parējām rallija dalībniecēm mūsu komanda novēl izbaudīt ralliju kā skaistus 8. marta svētkus, un nezaudēt sievišķīgo azartu!» komandas vārdā novēl Liene.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu