Džeimss Franko mācījies burvju trikus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Amerikāņu aktieris Džeimss Franko gatavojās lomai gaidāmajā filmā «Oz The Great and Powerful» («Varenais no Oza zemes»), mācoties burvju trikus pie slavena Lasvegasas burvju mākslinieka.

Studijas «Disney» filmā aktieris atveido cirka burvju mākslinieku Oskaru Digsu, kurš galu galā kļūst par burvi no Oza zemes. Piedzīvojumu filmas režisors ir Sems Raimi.

Foto: AP/Scanpix

«Es mācījos pie Lensa Bērtona, kurš ir viens no labākajiem burvju māksliniekiem Lasvegasā. Parasti viņš uzstājas simtiem vai varbūt pat tūkstošiem skatītāju priekšā, taču mani viņš vairāku nedēļu garumā apmācīja individuāli,» Franko atklāja filmas preses konferencē Londonā. «Viņš man iemācīja daudzus trikus, un Sems solīja, ka tie visi būtu iekļauti filmā, lai mans smagais darbs atmaksātos. Bet man šķiet, ka viņš to neizdarīja.»

«Filmas sākumā mans varonis sarīko šovu Kanzasā, un tur redzami daži no maniem trikiem.

Taču vēl svarīgāk, ka, redzot sevi uz skatuves, daudzi mani žesti līdzinās Lensam,» viņš piebilda.

Savukārt režisors Raimi uzskata, ka Franko esot apguvis īsta burvju mākslinieka «iznesību» un varot pat uzstāties plašākas publikas priekšā. «Džeimss apguva ne tikai atsevišķus trikus, no kuriem, taisnība, visi neiekļuva filmā, bet arī īsta cirka vai Lasvegasas burvju mākslinieka iznesību,» teica Raimi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu