«Koru karu» studijā pamatīgs aukstums! Koristi aizkulisēs sildās kažokos (59)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Lai arī pamatīgi nosaluši, jo telpas TV3 šova «Koru kari 3» norises vietā - kādreizējā tirdzniecības centrā Krasta ielā 60 piesildīt tiešraides laikā tā arī neizdevās, septiņi kori no dažādām Latvijas pilsētām, žūrija un skatītāji ar milzīgām ovācijām un priecīgā noskaņojumā atklāja grandiozo dziedāšanas šovu, kas ieskandina šīs vasaras dziesmu svētkus.

Piesildīt plašās un neapdzīvotās tirdzniecības centra telpas ir grūts uzdevums. Lai arī divas dienas koristi un viņu vadītāji aktīvi mēģināja un apdzīvoja milzīgās tirdzniecības centra telpas, piesildīt tās un iegūt normālu temperatūru, lai nesaltu ne kājas, ne rokas, tā arī neizdevās.

Foto: Sejas.lv

Pie ieejas šovā, biļešu kontrolieri pat mudināja siltos mēteļus un kažokus nevis atstāt garderobē, bet ņemt līdzi uz skatītāju zāli, brīdinot, ka iekštelpās esot vēsi. Ja skatītāji bija apbruņojušies ar siltām ziemas virsdrēbēm un zābakiem, tad šova daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras bija skaisti saposušās kleitiņās ar atsegtu plecu daļu, klājās visgrūtāk.

Foto: Sejas.lv

Reklāmas starpbrīžos gan žūrijas pārstāve Ieva Kerēvica, gan šova vadītāja Anna Rozīte, gan koristes sildījās savos kažociņos un siltajās ziemas virsdrēbēs.

Pat daži TV operatori filmēja ar cimdiem rokās.
Foto: Sejas.lv

Vairāki dziedātāji atzina, ka šāda gaisa temperatūra nenāk par labu koristu balsīm, kā arī veselībai. «Šie nav tie pateicīgākie apstākļi, kādos strādāt,» atzina kāds no kora vadītājiem.

Protams, TV šova koristu un to vadītāju prieku par šova atklāšanu, kas izdevās īpaši krāšņs un skanīgs, aukstums nespēja aizēnot.

Foto: Sejas.lv

Koristi gan izteica cerību, ka jau nākamajā šova raidījumā, kas norisināsies 10. martā, šova organizatori novērsīs problēmas ar telpu apsildīšanu un cīņa par uzvaru šovā varēs sākties.

Foto: Sejas.lv
Komentāri (59)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu