Grupa «Blitze» svin klipa prezentāciju, dejojot uz bāra letes (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

1. marta vakarā bārā «Sapņi un kokteiļi» puišu grupa «Blitze» prezentējusi jauno dziesmu «To, kā nav» un tās oficiālo videoklipu. Grupas vokāls Arvīds Berķis atklāj, kā un kur tapis klips, kā arī skaidro dziesmas vēstījumu. Pasākumu apmeklēja vairums Arvīda draugu un sabiedrībā populāru cilvēku, kuri ļāvās jautrai ballītei, sveicot grupu «Blitze» ar jauno veikumu.

Neilgi pēc plkst. 17:00 aizvadītās piektdienas vakarā, Rīgas centra bārā Arvīds Berķis atklāja dziesmas «To, kā nav» prezentācijas ballīti, aicinot bijušo TV šova «Okartes skatuve» dalībnieci Košo sniegt muzikālu priekšnesumu divu dziesmu garumā. Košā, kā ierasts, pievērsa uzmanību ar spilgtu matu krāsu un interesantu tērpu.

Košā priecēja apmeklētājus ar divām skanīgām dziesmām, turklāt vienā no tām pievienojās arī Arvīds
Košā priecēja apmeklētājus ar divām skanīgām dziesmām, turklāt vienā no tām pievienojās arī Arvīds Foto: Edgars Kalmēns

Pēc Košās uzstāšanās uz skatuves kāpa grupa «Blitze», nodziedot dziesmu, pēc kuras notika arī jaunā videoklipa prezentēšana.

Grupas «Blitze» jaunā dziesma un videoklips:

Arvīds atklāj, ka videoklipu filmējuši Norvēģijā un tas tapis vienas diennakts laikā, savukārt dziesma vēsta par to, ka cilvēkam nav jābūt miljons latiem bankas kontā, lai varētu justies laimīgs - par to, kā nav, par to, kas būs. Klipā ir jūtama arī drīzā pavasara noskaņa, un arī Arvīds jau ir sajutis pavasara tuvošanos un, viltīgi smīnot, teic:

«Meitenēm mazāk drēbju mugurā.»
Nikolajs Puzikovs prezentācijā iejutās fotogrāfa lomā
Nikolajs Puzikovs prezentācijā iejutās fotogrāfa lomā Foto: Edgars Kalmēns

Grupas «Blitze» svinīgo pasākumu apmeklēja arī vairums sabiedrībā populāru cilvēku, tostarp dziedātājs Roberto Meloni, kurš atzīst, ka dziesmai ir lipīgs meldiņš, tomēr klips ir pelēcīgs.

Jenny May jeb Maija Stuģe pasākumu apmeklēja ar meitiņu Sāru un par jauno «Blitze» veikumu ir sajūsmā: «Man patiešām patika! Bija jūtams pavasaris, un tagad jau mūziķiem tie klipi kļūs arvien košāki un dzīvespriecīgāki!»

Pēc sarunām jautrā gaisotnē, dažiem jokiem un dzērienu malkošanas grupas puiši kāpa uz bāra letes, lai ālētos un mazliet uzdejotu.

Arvīds Berķis, atvadoties no Jenny May meitiņas Sāras
Arvīds Berķis, atvadoties no Jenny May meitiņas Sāras Foto: Edgars Kalmēns

Uz prezentāciju bija ieradies arī aktieris Andris Bulis, mūzikas producenti Juris Millers un Igors Linga, dziedātājs Valters Frīdenbergs, tāpat arī Laura Raila un Nikolajs Puzikovs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu