Lindsija Loena piedzīvojusi «atklāsmi» (4)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Skandalozā aktrise Lindsija Loena piedzīvojusi «atklāsmi», trešdien paziņoja viņas advokāts.

Komēdijas «Mean Girls» («Nekrietneles») zvaigzne sākusi jaunus psihoterapijas seansus un gribot uzstāties ar iedvesmojošām runām skolēnu un bērnu slimnīcu iemītnieku priekšā, Marks Hellers sacīja televīzijas pārraidē «E!News».

Piektdien 26 gadus vecajai Loenai paredzēta pirmstiesas noklausīšanās saistībā ar autoavāriju pagājušā gada jūnijā. Kā jau ziņots, aktrises automašīna jūnijā iekļuva avārijā, saduroties ar pašizgāzēju. Lai arī Loena apgalvoja, ka mašīnu vadīja viņas asistents, vairāki aculiecinieki redzēja, ka viņa pie stūres sēdējusi pati.

Foto: Reuters/Scanpix

Loenai uzrādīta apsūdzība par pārgalvīgu braukšanu, melošanu policijai un policijas darba traucēšanu, tomēr viņa neatzīst vainu nevienā no nodarījumiem.

Aktrisei draud cietumsods, jo negadījuma laikā viņa izcieta nosacītu sodu par kaklarotas nozagšanu 2011.gadā.

Kopš 2007.gada Loena daudzkārt nonākusi konfliktā ar likumu. Telekanāls CNN šomēnes saskaitīja, ka sešu gadu laikā viņa stājusies tiesas priekšā jau 20 reizes.

Tomēr Hellers norādīja, ka Loenu pēdējo gadu notikumi esot traumējuši. «Pēc pēdējā aresta un reāla cietumsoda draudiem viņa piedzīvoja atklāsmi. Dažreiz dzīvē sakrājas vairāki notikumi un noved pie apskaidrības, ka daudz kam ir jāmainās,» viņš teica.

Advokāts centīšoties panākt, lai pret Loenu ierosinātā lieta tiktu izbeigta, vai vismaz palēnināt tiesāšanos, kamēr aktrise centīsies savest kārtībā savu dzīvi.

«Mēs apsveram viesošanos slimnīcās un vēršanos pie jaunām meitenēm, cenšoties viņas iepriecināt un dot pārliecību, ka viņu veselība uzlabosies,» viņš skaidroja.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu