"Roommate" - koledžas trilleris numur 1 (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros šonedēļ jauns līderis - koledžas kopmītņu dzīves trilleris "Roommate" ("Istabas biedrene"), ziņo ārvalstu prese.

Pirmajā nedēļā, kas sakrita ar amerikāņu futbola superfinālu "Super Bowl", dāņu režisora Kristiana Kristiansena (Christian E. Christiansen) filma nopelnījusi 15,6 miljonus dolāru.

Studijas "Sony" filmā galvenajās lomās seriāla "Gossip Girl" zvaigzne Leitone Mīstere (Leighton Meester) un "(500) Days of Summer" aktrise Minka Kelija (Minka Kelly).

Otrs nedēļas jaunums, ar "Avatar" režisora Džeimsa Kamerona (James Camero) gādību tapušais 3D trilleris par pētnieku komandas izmisīgo izdzīvošanu pazemē, "Sanctum", iekasējis krietni mazāk par prognozēm, proti, 9,2 miljonus dolāru. Filma tiek rādīta 2787 kinoteātros, bet ieņēmumi no 3D ekrāniem veido 84% no kopējās kases. Ņemot vērā filmas tapšanā ieguldītos 30 miljonus, tās starts vērtējams kā neveiksmīgs.

Foto: publicitātes

Savukārt pagājušās nedēļas līdere - studijas "Paramount" romantiskā komēdija "Nekādu saistību" ("No Strings Attached") ar zvaigznēm Eštonu Kačeru un Natāliju Portmani titullomās šonedēļ numur 3. Otra filma ar Natālijas Portmanes piedalīšanos - "Melnais gulbis" - noslēdz top10.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu