Prezidents Bērziņš ar sievu jautrā noskaņojumā apmeklē banketu (35)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Uz šīs nedēļas nozīmīgāko kultūras pasākumu «Lielās mūzikas balvas 2012» pasniegšanas svinīgo ceremoniju un koncertu ieradās teju vai visi brīvās Latvijas prezidenti. Apsardzes pavadībā ieradās arī Valsts prezidents Andris Bērziņš ar valsts pirmo lēdiju Daci Seisumu. Šis pasākums bija viena no retajām reizēm, kad Valsts prezidents ar kundzi pēc apbalvošanas ceremonijas nevis steidzās mājup, bet uzkavējās banketā, kur draudzīgi patērzēja gan ar apbalvotajiem skatuves māksliniekiem, gan amatpersonām.

Tiesa gan, ierodoties miesassargu pavadībā uz «Lielās mūzikas balvas 2012» pasniegšanas svinīgo ceremoniju un koncertu, Valsts prezidents Andris Bērziņš ar kundzi Daci Seisumu, kā vienmēr, steidzās garām fotogrāfiem, vairoties no zibspuldzēm.

Skat, cik Valsts prezidents Andris Bērziņš ir labā omā «Lielās mūzikas balvas 2012» banketā, draudzīgi tērzējot ar sievu Daci Seisumu un eksprezidentu Valdi Zatleru.
Skat, cik Valsts prezidents Andris Bērziņš ir labā omā «Lielās mūzikas balvas 2012» banketā, draudzīgi tērzējot ar sievu Daci Seisumu un eksprezidentu Valdi Zatleru. Foto: Santa Sergejeva

Daudzi fotogrāfi atzina, ka Andrim Bērziņam vajadzētu pamācīties no sava priekšteča Valda Zatlera. Eksprezidents Zatlers vienmēr ir atvērts un draudzīgs, viņš ar kundzi Lilitu nekad nevairās no fotoobjektīva. Gluži otrādi, lai arī cik grūti klājas, jo veselības problēmas liek sevi manīt, Valdis Zatlers smaidīgs ar sievu Lilitu pozē ikvienai fotokamerai.

Pasākumu apmeklēja arī eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga ar kungu Imantu. Tiesa gan, pēc oficiālās ceremonijas abi devās prom.

Valsts pirmais pāris
Valsts pirmais pāris Foto: Santa Sergejeva

Uz svinīgo banketu šoreiz ieradās arī prezidents Andris Bērziņš ar kundzi Daci Seisumu. Tas ir liels retums, kad valsts pirmais pāris uzkavējas arī banketā. Bērziņš ar kundzi draudzīgi tērzēja ar amatpersonām un skatuves māksliniekiem. Savukārt neilgi pirms valsts pirmais pāris pameta svinīgo banketu, Bērziņš ar Seisumu nodevās sarunām ar eksprezidentu Valdi Zatleru.

Dzīvesstila portāls «Sejas» novērojis, ka pēdējā laikā uz Latvijas Nacionālajā operā notiekošajām izrādēm Dace Seisuma izvēlas melnus tērpus.

Dace Seisuma pēdējā laikā, apmeklējot Latvijas Nacionālo operu, izvēlas tērpus melnā krāsā
Dace Seisuma pēdējā laikā, apmeklējot Latvijas Nacionālo operu, izvēlas tērpus melnā krāsā Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu