Niks Keivs ietriecas fotoradarā, goti par viņu aizlūdz (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Austrāliešu mūziķis Niks Keivs ironizē, ka ar savu autoavāriju pirms dažiem gadiem kļuvis par varoni Lielbritānijas pilsētas Braitonas iedzīvotāju acīs.

Keivs 2010.gada janvārī ar savu «Jaguar» markas automobili ietriecās fotoradarā un ceļmalas barjerā Braitonā. Kopā ar mūziķi automašīnā atradās arī viņa divi dēli, taču neviens avārijā necieta.

«Es kļuvu par vietējo varoni, ar savu «Jaguar» mašīnu taranējot fotoradaru. Es biju Braitonas prieks un lepnums aptuveni piecas dienas. Vietējie goti devās aizlūgt pie avārijas vietas un rakstīja: «Šeit bija Niks Keivs,«» ironizēja mūziķis.

Austrāliešu mūziķis Niks Keivs
Austrāliešu mūziķis Niks Keivs Foto: SCANPIX SWEDEN

Par iekļūšanu avārijā Keivam Lielbritānijā nācās iziet autovadītāju kursus, kas viņu iedvesmoja uzrakstīt dziesmu «Mermaids», kas iekļauta jaunākajā «Nick Cave and The Bad Seeds» albumā «Push Away The Sky».

Obligātos autovadītāju kursus Keivs raksturoja kā «rehabilitācijas programmu autovadītājiem, kas visi izskatījās mazliet nokaunējušies».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu