Bruno Marsa debijas albums pieejams arī Latvijā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

No janvāra vidus Latvijā pieejams mūzikas izdevniecības "Warner Music" apgādā klajā nākušais amerikāņu dziedātāja Bruno Marsa (Bruno Mars) debijas albums "Doo-Wops and Hooligans", informē Armands Rušenieks, SIA "Pasadena Group Promotion" direktors.

Havaju salās dzimušā mūziķa Bruno Marss jeb īstajā vārdā Peter Hernandez karjera pēdējā gada laikā attīstījusies neticamā ātrumā. Pirms solo karjeras uzsākšanas Bruno Marss bija pazīstams kā daļa no producentu trio "The Smeezingtons", kas palīdzējis radīt hitus tādām popzvaigznēm kā Flo Rida, "Sugababes", K’naan un Džastinam Bīberam (Justin Bieber).

Strauju popularitāti Bruno Mars iemantoja, kā viesvokālists piedaloties "The Smeezingtons" producētajos skaņdarbos – B.o.B. "Nothin’ On You" un hiphopa mākslinieka Travija Makoja (Travie McCoy) skaņdarbā "Billionaire". Kā "Nothin’ On You" un Sīlo Grīna (Cee Lo) dziesmas "F**k You" līdzautors Bruno Marss nominēts "Grammy" balvai. Kopumā viņš izvirzīts septiņām nominācijām, kā arī Britu balvai un "NAACP Image Awards".

Nupat viņš kļuvis par vienīgo vīriešu kārtas izpildītāju pēdējo 13 gadu laikā, kam izdevies sasniegt ASV singlu topa virsotni ar pirmajiem diviem singliem – "Just The Way You Are" un "Grenade".

Albuma nosaukums raksturo tajā iekļauto dziesmu stilu un noskaņu:

"Doo-wop ir īpašs mūzikas stils, kuru klausījos, kad biju mazs, šīs dziesmas patiks meitenēm, bet "hooligans" domātas puišiem.

Arī manī apvienota gan romantiskā, gan huligāniskā puse," stāsta Bruno Marss.

Žurnāls "The Rolling Stone" Bruno Marsa debijas albumu nodēvējis par gada debiju popmūzikā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu