Anmary: Eirovīzijā vokāli šķita par vāju (77)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Mūziķi, kas Latviju iepriekšējos gados ir pārstāvējuši starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, atturas prognozēt šogad izvēlētās puišu grupas «PeR» izredzes Zviedrijā, taču uzsver, ka liela nozīme būs šovam. Latviju pagājušogad notikušajā konkursā pārstāvēja dziedātāja Anmary. Viņa atzina, ka ir grūti prognozēt, kādas būs puišu izredzes maijā notiekošajā konkursā Zviedrijā. Taču dziedātāja vērtēja, ka «PeR» dalībnieki ir atraktīvi un māk darboties ar publiku. «Dziesmai ir kods, ir tā lipīgā frāze, ko viegli atcerēties, - tas varētu nostrādāt,» viņa sprieda. Galvenais ir, lai grupa izdara to labāko, ko spēj, un tad viss būšot kārtībā, uzsvēra dziedātāja.

Runājot par pārējiem konkursa dalībniekiem, kas piedalījās nacionālajā atlasē, Anmary atzina, ka bijušas dziesmas, kas viņai patika, bet tomēr vokāli šķita par vāju. Viņasprāt, arī žūrijai bijis līdzīgs vērtējums par uzvarētājiem. Dziedātāja gan aicināja latviešus nevis zākāt nacionālās atlases uzvarētājus, bet gan atbalstīt un teikt, ka ir malači. "Paši jau izvēlamies," viņa noteica.

Savulaik Latviju Eirovīzijas konkursā pārstāvējušais dziedātājs Kaža jeb Kārlis Būmeistars pats vakar nav vērojis nacionālo atlasi, vien zināja, kas ir ieguvis tiesības pārstāvēt Latviju konkursā Zviedrijā. Viņaprāt, ir grūti prognozēt mūsu pārstāvju izredzes, jo nav zināms, cik spēcīgi būs konkurenti.

Tomēr, ņemot vērā to, ka grupā ir tikai trīs dalībnieki,

ļoti būtiski būšot tas, ko viņi rādīs un projicēs uz ekrāniem, lai atstātu iespaidu.

Kā vēstīts, pērn Latvijas pārstāvei Anmary ar izpildīto dziesmu "Beautiful Song" Eirovīzijā neizdevās iegūt ceļazīmi uz finālu. Viņa konkursa pusfinālā ieguva trešo mazāko punktu skaitu.

Pēc tam aptaujās liela daļa Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju pauda viedokli, ka, viņuprāt, galvenais iemesls, kādēļ Latvijas pārstāvji neiekļūst Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, ir vājš priekšnesums.

Jau ziņots, ka Eirovīzijas nacionālajā atlasē, kas vakar notika Ventspilī, visaugstāko vērtējumu ieguva puišu grupa "PeR" ar dziesmu "Here we go". PeR" puiši nacionālās atlases finālā piedalījās ar divām dziesmām, un superfinālā, kurā cīņu par uzvaru turpināja trīs no konkursa dalībniekiem, viņi iekļuva ar dziesmu "Here we go".

Komentāri (77)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu